|

Müge Anlı ekrana taşıdı: Hayvan hırsızı seri katil çıktı

Müge Anlı'nın geçtiğimiz sezonda aradığı Şeker Köseoğlu'nun katili, tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Ordu Akkuş'ta gerçekleşen olay, "Gasp edildim" diye polisi arayan bir vatandaş sayesinde çözüldü. Evden tüfek ve hayvan çalan 45 yaşındaki zanlı Mehmet Çayıroğlu'nun 8 kişinin cinayetiyle bağlantısı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:38 - 3/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:58 - 3/09/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Müge Anlı, bu sabah yayınlanan programında cinayet dosyasını açtı.
Müge Anlı, bu sabah yayınlanan programında cinayet dosyasını açtı.

Ordu Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi’nde gasp edilen iki kişi, büyük bir cinayet ağını ortaya çıkardı. Şeker Köseoğlu’nun evinden çalınan tüfek ve hayvanları Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde bulundu. Hayvan hırsızlığından sabıkası bulunan Çayıroğlu'nun cinayet zanlısı olduğu evinde yapılan aramada ortaya çıktı.

Öldürdüğü kişilerin eşyaları evinde bulundu
Ünye'de yakılarak öldürülen Uslu çiftinin de katili Çayıroğlu çıktı. Hayvan hırsızlığından sabıkası bulunan Çayıroğlu'nun evinde yapılan aramada,
31 Temmuz günü Akkuş ilçesi Karaağaç Tepesi Mahallesi’ndeki evlerinde tüp gazdan zehirlenerek öldüğü iddiasıyla işlem yapılan Senai Türedi ve Ümit Türedi çiftinden birine ait cep telefonu bulundu.

Geçtiğimiz sezon Şeker Köseoğlu'nun katilini arayan Müge Anlı bir sonuca ulaşamamıştı. Bu sabah ekrana gelen yeni bölümde Köseoğlu ile birlikte, Çayıroğlu'nun 7 kişinin katili olduğu ayrıca hayvan hırsızlığı yaptığı açıklandı.




#Müge Anlı
#katil
#gasp
#cinayet
6 yıl önce