|

Müzisyenleri döven Ali Usta'dan bir skandal daha

Şarkı söyleyen gençleri döverek büyük tepki çeken çiğ köfteci Ali Usta, bu kez de ricada bulunan küçük çocuğa bağırdığı video ile çok konuşuldu.

Yeni Şafak
09:53 - 6/02/2019 Çarşamba
Güncelleme: 10:06 - 6/02/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Ali Usta bazen çok agresif tavırlar sergileyebiliyor.
Ali Usta bazen çok agresif tavırlar sergileyebiliyor.

Son günlerde müşterilerine olan sert davranışlarıyla sosyal medyada çok konuşulan Çiğ Köfteci Ali Usta, tepki çeken hareketlerine bir yenisini daha ekledi.

Şarkı söyleyen gençleri döverek büyük tepki çeken çiğ köfteci Ali Usta, bu kez de küçük çocuğa bağırdığı video ile çok konuşuldu.


Ricada bulunan küçük çocuğa da bağırdı

Geçtiğimiz günlerde şarkı söyleyen gençlere tokat atmasıyla büyük tepki çeken çiğ köfteci Ali Usta, bu kez küçük çocuğa bağırdı.

  • "Babama da çiğ köfte verir misin?" diyen küçük çocuğa "Yürü git lan" diye bağıran Ali Usta bu hareketiyle sosyal medya kullanıcıların tepkisini çekti.
Ali Usta'nın videosunu izleyen bir sosyal medya kullanıcısı,
"Şarkı söyleyen çocukları dövdükten sonra şimdi de ufacık çocuğa bağırıyor. Olacağı buydu. Umarım bir gün cezanı bulursun"
yorumunu yaptı.


Müzisyenlere bağırmıştı

Geçtiğimiz günlerde bir grup genç çiğ köfteci Ali Usta'nın önünde görüntü çekip sosyal medyada paylaşmak istemişti. Arkadaşları kayıttayken onlarda gitar çalıp şarkı söylemeye başlayan gençlerin yanına Ali Usta gelerek kafalarına vurmuştu. Bu görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulmuştu.

#Çiğköfte
#Ali Usta
#Çocuk
5 yıl önce