|

New Millennium ödülü Kültür A.Ş.'nin

00:00 - 25/01/2011 Salı
Güncelleme: 11:15 - 25/01/2011 Salı
Yeni Şafak
New Millennium ödülü Kültür A.Ş.'nin
New Millennium ödülü Kültür A.Ş.'nin

Merkezi İspanya'nın başkenti Madrid'te olan 1950'den bu yana kültür ve turizm sektöründe uluslararası faaliyet gösteren Editorial Ofice ve Ticaret Liderleri Kulübü, turizm alanında New Millennium (Yeni Milenyum) ödülüne İBB Kültür A.Ş.'yi layık buldu. Ödül Kültür A.Ş.'ye, İstanbul'un tanıtımı adına ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirmiş olduğu turizm ve tanıtım faaliyetlerinden dolayı verildi.



Editorial Ofice tarafından 36.'sı düzenlenen ödül töreninde, Kültür A.Ş.'nin ödülünü Genel Müdür Nevzat Bayhan, Ticaret Liderleri Kulübü Başkanı Arsenio Pardo Rodriguez'in elinden aldı. Tören, Madrid Uluslararası Turizm Fuarı öncesi gerçekleştirildi. Tören sonrasında kürsüye geçerek katılımcılara seslenen Bayhan “İstanbul'umuzun gökkuşağını oluşturan kültürünü, birlikte yaşama sanatını tarihsel güzelliklerini vatandaşlarımıza olduğu kadar Dünya'ya da tanıtma gayreti başarımızın sırrını oluşturuyor. Vietnam'dan Arjantin'e uzanan geniş bir yelpazede birçok kurum ve kuruluşu değerlendiren Editorial Ofice ve Ticaret Liderleri Kulübü üyeleri, bu yıl İstanbul'dan Kültür A.Ş.'yi ödüle değer buldu. Hiçbir başvurumuz olmamasına rağmen objektif değerlendirmeleri ile Kültür A.Ş.'yi bu ödüle değer bulan saygı değer üyelere de teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri İstanbul'da ağırlamaktan onur duyarız” dedi.


Editorial Ofice bünyesindeki Ticaret Liderleri Kulübü 120 ülke arasından 7 bin 500den fazla turizm alanında faaliyet gösteren işletmenin üye bulunduğu bir kuruluş olma özelliğini taşıyor. 40 üye ile başlayan Editorial Ofice, bugün Dünya ölçeğinde geniş bir yaygınlık ve üye ağına sahip bulunuyor. Editorial Ofice ve Ticaret Liderleri Kulübü, 120 ülkeden 1400 seçici özelliğe sahip üyesinin periyodik ve yazılı müzakereleri sonucu ödül kazanan şirketi belirliyor.

13 yıl önce