|

Nicole Kidman stüdyoya girdi

Müzikalde başarılı bir performans sergileyen Nicole Kidman, Robbie Williams'ın yaptığı teklifi kabul ederek sanatçının son albümü için stüdyoya girdi. Kidman, bir Frank Sinatra klasiği olan "Somehing Stupid" adlı parçayla Williams'a eşlik etti.

Yeni Şafak
00:00 - 7/09/2001 Friday
Güncelleme: 15:47 - 28/06/2016 Tuesday
Yeni Şafak

Ünlü aktris Nicole Kidman, müzikteki yeteneğini, tanınmış İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın yeni albümünde gösterecek. Internetteki "peoplenews" sitesinin haberine göre, eşi Tom Cruise'dan ayrılan Kidman, kendini işine verdi. "Moulin Rouge" adlı müzikalde rol aldıktan sonra Lars Von Trier'in "Dogville" isimli yeni filminde oynamak için anlaşma imzalayan Kidman, şimdi de müzik alanına el attı.



Müzikalde başarılı bir performans sergileyen Kidman, Robbie Williams'ın yaptığı teklifi kabul ederek sanatçının son albümü için stüdyoya girdi. Williams'ın Frank Sinatra klasiği "Something Stupid" adlı parçayı başarıyla seslendiren Kidman'ın performansını çok başarılı bulduğu ve albümünde yer vermekten mutlu olduğu belirtildi. Bu arada, Kidman'a bir teklif de "Moulin Rouge" müzikalindeki rol arkadaşı Kylie Minogue'dan geldi. Filmde, "Absinthe Fairy" adlı karakteri canlandıran Minogue, "Nicole Kidman'ın çok güzel sesi var. Filmde uyumlu bir çalışmamız oldu. Şimdi de beraber şarkı söylemenin zamanı. Onunla düet yapmayı çok isterim. Ama, henüz ona sorma fırsatını bulamadım" dedi.


#Nicole Kidman
#Müzikal
#Frank Sinatra
#Somehing Stupid
#Williams
23 years ago