|

Niran Ünsal'ın kızkardeşinden intihar girişimi

İha
00:00 - 21/03/2007 Çarşamba
Güncelleme: 09:19 - 21/03/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Niran Ünsal'ın kızkardeşinden intihar girişimi
Niran Ünsal'ın kızkardeşinden intihar girişimi

Niran Ünsal'ın kardeşi Nida Ünsal, saat 19.00 sıralarında Nişantaşı'ndaki evinde intihar girişiminde bulundu. Jiletle bileklerini kesen Ünsal, eve gelen bir arkadaşı tarafından baygın halde bularak Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünsal'ın uyuşturucu madde aldıktan sonra intihara teşebbüs ettiği iddia edilirken, tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal'ın kız kardeşi Nida Ünsal, Nişantaşı'nda bulunan evinde jiletle bileklerini keserek, intihar etmek istedi. Eve gelen bir arkadaşı tarafından baygın halde bulunan Ünsal, Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu haber alarak hastaneye gelen Niran Ünsal, kardeşiyle 2.5 aydır görüşemediğini belirterek, konuya ilişkin net bir bilgisinin olmadığını, daha sonra ayrıntılı bir açıklama yapacağını söyledi. Bu arada Nida Ünsal, hastanedeki tedavisinin ardından Harbiye Polis Merkezi'nde ifade verdi. Agresif tavırlarıyla dikkat çeken Nida Ünsal, basın mensuplarının görüntü almasına tepki gösterdi. Abla Ünsal ise olayı duyunca polis merkezine gelerek kardeşinin durumunu öğrendi. Karakol çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Niran Ünsal, "Kardeşimle 2.5 aydır görüşmüyorduk. Herkesin psikolojik sorunları olabilir. Çok üzücü bir olay, kimsenin başına gelmesini istemem. Bundan sonra daha çok kardeşimin yanında olacağım" dedi. Nida Ünsal, ifadesinin ardından evine gönderildi.

Bu arada Nida Ünsal'ın uyuşturucu madde kullandıktan sonra intihar girişiminde bulunduğu iddiaları üzerine, kardeşinin uyuşturucu kullanıp kullanmadığına ilişkin soruları yanıtlayan Niran Ünsal, "Ben 2.5 aydır kardeşimle görüşemiyorum. Hayatında kimler var, hiçbir bilgim yok. Şu anda burada öğrendiğim şeyler var" dedi. Ünsal, konuya ilişkin olarak daha sonra kapsamlı bir açıklama yapacağını ifade etti.

17 yıl önce