|

Oyuncu Serkan Balbal havaalanında yaşananları anlattı

Dün İstanbul Yeni Havalimanı'nda özel bir havayolu şirketine ait uçağın rötar yapması nedeniyle kadın bir yolcu, havayolu şirketinin yer personeliyle tartışmıştı. Tartışma sırasında yer hizmetleri personeline ağır hakaretlerde bulunan kadın yolcu sosyal medyada gündeme oturdu. O sırada havaalanında bulunan oyuncu Serkan Balbal yaşananları sosyal medya hesabından anlattı.

13:25 - 26/04/2019 Cuma
Güncelleme: 13:35 - 26/04/2019 Cuma
Yeni Şafak
Serkan Balbal o anları anlattı
Serkan Balbal o anları anlattı

Dün Havaalanında yaşanan çirkin görüntüler sosyal medyada olay olmuştu. O sırada havaalanında bulunan ünlü oyuncu Serkan Balbal, Twitter hesabından o anları anlattı.

İstanbul-Milas Bodrum seferini yapan yolcu uçağı rötar yapınca bir kadın yolcu yer hizmeti veren personele tepki gösterdi.


Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu Serkan Balbal, dün yaşanan olayın iç perdesini şöyle anlattı:

  • "Hanımefendi bu tepkilere başladığında uçağın hareket saatine daha 20 dakika vardı ve rötar yoktu. Eşim ve çocuğumla Bodrum'a gidiyorduk. Biz otururken bir anda bağırmalar duyduk o videoda duyduklarınız sadece onda biri. Kadının söylemediği şey kalmadı 'Hakkım haram olsun. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın. Allah belanızı versin.' söylemediği şey kalmadı yani. Ben başlarda olayın ne olduğunu anlamadım sonra kalkıp tepki gösterdim zaten. Kadına 'Hanımefendi niye bağırıyorsunuz, herkesin sinirini bozuyorsunuz' diye.
  • Kadın bir anda sustu galiba insanların ona destek vereceğini düşündü. Kadın çalışan arkadaşımıza bu konuda davacı olacağı zaman gerekli desteği vererek şahit olacağımızı da söyledim. Kadın yolcu bu olaydan sonra o uçağa binerek yanındaki arkadaşıyla güle oynaya yolculuk etti."

İşte Balbal'ın yaptığı o paylaşımlar:



#Serkan Balbal
#Havaalanında yaşananlar
5 yıl önce