|

Oyuncu trafikte dehşet saçtı

Narlıdere’de trafik kazası geçiren keman sanatçısı İpek Sancar Kurteş, kendisi gibi kadın ve sanatçı olan Melis Yamalıoğlu tarafından darp edildi. 10 gün iş göremez raporu alan Kurteş, “Hala o dehşet dakikalarının etkisi altındayım” dedi.

Yeni Şafak
09:33 - 18/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:40 - 18/04/2018 Çarşamba
Diğer
Oyuncu ​Melis Yamalıoğlu trafikte kavga ederek meslektaşını darp etti.
Oyuncu ​Melis Yamalıoğlu trafikte kavga ederek meslektaşını darp etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuar Bölümü Öğretim Görevlisi İpek Sancar Kurteş, geçtiğimiz pazar günü geçirdiği trafik kazası sonrası çıkan tartışmada darp edildi. Kurteş'i darp eden kişinin de kadın ve sanatçı olması şaşkınlık yarattı. 10 günlük rapor verilen Kurteş'e saldıran kişinin, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden sanatçı İbrahim Erkal ile çevirdiği televizyon dizisi ile tanınan oyuncu Melis Yamalıoğlu olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda Dokuz Eylül Senfoni Orkestrası'nda (DESO) flüt sanatçısı olan 40 yaşındaki Kurteş, yaşadığı saldırı nedeniyle, Sabancı Kültür Merkezi'ndeki konserde yerini alamadı.

10 günlük rapor verildi

Olayın şokundan kurtulamadığını ve çok korktuğunu belirten Kurteş, "Beni araçtan indirip bütün gücü ile itti. Boynumun üzerine asfalta düştüm.

O sırada bu olayı görüp duran bir kişi, beni kurtardı. Bana saldıran kadını tuttu. Ben acılar içinde yerde kıvranırken, kendisini tutmaya çalışanlardan kurtulup bana tekme atmaya devam etti. Boynumda, sırtımda ve el bileğimde hasar var. 10 gün iş göremez raporu aldım. Pazartesi akşamı konserime çıkamadım. 10 gün boyunca öğrencilerimle ders yapamayacağım. Bileğimdeki ağrı geçmezse raporum uzayacak. Sırtım mosmor, bunu yapan kişinin bir sanatçı, üstelik de kadın olması beni daha çok üzdü" dedi.

"Karakolda karşıma geçmiş gülüyordu"

Günlerdir yoğun provalarla hazırlandığı konserine çıkamamanın büyük üzüntüsünü de ayrıca yaşadığını dile getiren İpek Sancar Kurteş "En acısı karakolda ben acı içinde kıvranırken, karşıdan gülüp bakmasıydı. Kendisinden sonuna kadar davacı ve şikayetçiyim" diye konuştu.

#Dokuz Eylül Üniversitesi
#Konservatuar
#İbrahim Erkal
6 yıl önce