|

Özel ve birbirinden şık tasarımlar vitrinlerde

Mehmet Ustaoğlu
00:00 - 16/06/2012 Cumartesi
Güncelleme: 21:08 - 15/06/2012 Cuma
Yeni Şafak
Özel ve birbirinden şık tasarımlar vitrinlerde
Özel ve birbirinden şık tasarımlar vitrinlerde

Babanıza sevginizi göstereceğiniz en özel gün geldi çattı. Hala ne alacağınız konusunda kararsız mısınız? Stil sahibi, dinamik babalara yaz başlarken en güzel Babalar Günü hediyesini verin. Calvin Klein, CK ve Calvin Klein Jeans adlı 3 farklı koleksiyonla bu yazı karşılayan hayranlık uyandırıcı modelleriyle sizleri bekliyor. Calvin Klein Jeans'ın genç ve dinamik modelleri neon renklerle dans ederek babanızı canlanmaya davet ederken, Calvin Klein koleksiyonunda 'Mad Men' ve 'Pan Am' gibi dizilerin de etkisiyle ortalığı kasıp kavuran 1950'li ve 1960'lı yıllar modasını günümüze taşıyan modeller göze çarpıyor. Unutmayın güneş gözlüğü yalnızca güneşten korunmak için değil, şıklığımızı tamamlamak için vazgeçilmez bir aksesuar. Siz de Marchon Türkiye bayilerinden birine uğrayın markaların son modellerini inceleyin. Göreceksiniz, bu gözlükler babanıza çok yakışacak…

Klasiklerin vazgeçilmez modellerine sahip olan ve yıllarca değerini koruyan modelleriyle, günün her anı rahat ve şık olmak isteyen babalar için gömlekler ince garni, şerit detaylarıyla koleksiyondaki yerini alıyor. Ceketten gömleğe, pantolondan tişörte uzanan ürün yelpazesinde renk çeşitliliğiyle Sabri Özel'de giyim alternatifleri çoğalıyor.

ŞIK VE DAYANIKLI

Özellikle yeni sezonda, koleksiyonun önemli parçası olan pamuk ipliklerin kullanıldığı triko ve penyeler ise trend renklerin hakim olduğu beyaz, lacivert, kırmızı, bej, kahve, camel rengi, gri, siyah, mavi, sarı, saks gibi renklerle göze çarpıyor. Kullanılan renkler, klasikten vazgeçemeyen ancak özgün tarzını da ortaya koymak isteyen babalar için cazip seçenekler sunuyor.

Babanızı en mutlu edecek hediye seçeneklerinden biri de Greyder ayakkabılar, gerçek deri ve el yapımı ürünlerin doğallığı ile her türlü hava koşuluna uyum sağlayabiliyor. Erkeklerin büyük beğenisini kazanan ayakkabılar şıklık ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. Yazın güçlü renklerinin hakim olduğu koleksiyonda lacivert, kahverengi, gri ve bejler bu sezon en çok tercih edilecek renkler arasında olacak.

12 yıl önce