|

Pakistanlı Muhammed kafasını 180 derece döndürebiliyor

‘İnsan baykuş’ olarak nitelendirilen 14 yaşındaki Pakistanlı Muhammed Sameer, kafasını 180 derece çevirip arkasını görebiliyor. Bir filmden etkilenerek çalışmaya başladığını söyleyen Muhammed, annesinin ilk gördüğünde kendisine tokat attığını anlattı.

Yeni Şafak
16:52 - 8/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:57 - 8/11/2017 Çarşamba
Diğer
180 derecelik bir ‘bakış açısına’ sahip olan Muhammed’in en büyük hayali ise bu yeteneğini bir Hollywood filminde sergilemek.
180 derecelik bir ‘bakış açısına’ sahip olan Muhammed’in en büyük hayali ise bu yeteneğini bir Hollywood filminde sergilemek.

Pakistan’ın Karaçi şehrinde yaşayan 14 yaşındaki Muhammed Sameer, ellerinin yardımıyla kafasını omuzlarının da ilerisine kadar, yaklaşık 180 derece döndürebiliyor. Muhammed, bu şekilde arkasını da tıpkı önden gördüğü gibi görebiliyor.

  • “6 ya da 7 yaşındaydım, Hollywood yapımı bir korku filminde kafasını sırtına kadar çevirebilen bir adam gördüm. Bu beni çok etkiledi. Bunun üzerine birkaç ay çalışmaya başladım ve en sonunda bunu başardım.”
'Annem gördüğünde tokat attı'

Genç yetenek, annesinin bu duruma başlarda tepki verdiğini belirterek şöyle konuştu:

“Annem boynumu çevirebildiğimi ilk gördüğünde bana bir tokat attı ve bir daha bunu asla yapmamam gerektiğini, boynumu incitebileceğimi söyledi. Ancak zamanla o da anladı ki, ben bir yeteneğe sahibim.”

Muhammed, “Dans, jimnastik ve oyunculuk becerilerim üzerinde çalışıyorum. Bu sayede daha iyi işler yapabilir, aileme destek olabilirim. Umarım, bir gün yeteneğimi dev ekranlarda sergileyebilirim” şeklinde konuştu.


#Muhammed Sameer
#Pakistan
6 yıl önce