|

Palu ailesi olayı neden çözülemiyor? Müge Anlı canlı yayında açıkladı

Müge Anlı'nın televizyon programında katıldıkları yayının ardından Türkiye'nin en çok konuştuğu olaylardan biri olan 'Palu ailesi' hakkındaki gerçekler gündemi sarsmaya devam ederken ünlü sunucu Anlı, esrarengiz olay zincirinin neden çözülemediğini açıkladı.

Yeni Şafak
10:19 - 9/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 10:27 - 9/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Esrarengiz olay araştırılmaya devam ediyor.
Esrarengiz olay araştırılmaya devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Havva Palu, oğulları İsa ve Fatih Palu ile birlikte Aralık ayı sonunda 2008 yılında kaybolan kızları Meryem ve ondan bir yıl sonra kaybolan torunu Melike’nin bulunması amacıyla başvurdu. Programda her geçen gün Palu ailesi ile ilgili ortaya çıkan olaylar ülkenin gündemine oturdu. Damat Tuncer Ustael ve Palu ailesi hakkında iddialar arasında tecavüz, cinayet, gasp ve işkence var.

Dün yayınlanan bölümde ise canlı yayına tanık olarak katılan Palu ailesinini kiracısı Fırat Atılım Kaşdaş, Tuncer Ustael hakkında bildiklerini söyledi ve Meryem Tahnal'ın ağaçta bağlı olarak gördüğünü açıkladı. Tuncer Ustael karısı Emine Ustael ise ölen kardeşi Meryem Tahnal'ın eşine tecavüz ettiğini söyleyip herkesi şoke etmişti. Peki olaylar bu kadar net iken, iddialar bu kadar güçlü iken neden hala suçlular netleşmiyor? Müge Anlı bu sorunun cevabını canlı yayında açıkladı.


Doğruları konuşmak için kimse birleşmiyor

'Cinci Hoca' olarak bilinen Tuncer Ustael hakkındaki iddialar kan dondurmaya devam ederken Müge Anlı'dan herkesin merak ettiği sorunun cevabı geldi. Müge Anlı yaptığı açıklamada şunları anlattı:

  • "Şunu belirteyim herkesin ortak görüşü bu dosya nasıl kalmış. Dediğim gibi orada,burada, şurada özellikle farklı illerde farklı suçlar olunca bu dosyaların bir araya gelmesi gerçekten güçleşiyor. Yani aklı başında birinin çıkıp aile içinde, bakın şu da şöyle şu da böyle felan demesi lazımdı.
  • Fakat izledik aileyi herkes birbiri ardından benzer şeyler söylediği için toplu bir hezeyan içindeler dün hocamın da ifade ettiği şekliyle. O toplu hezeyan içinde kimse çıkıpta doğruları söylemek için birleşememiş. Ama bu yayına bağlanan izleyicilerin iddiaları, bu dosyanın işte yeniden tam teşekküllü olarak açılmasına fırsat tanıdı. Zaman aşımı da yok o anlamda gayet mutluyuz."

Kemik çıkmıştı

Meryem Tahnal'ın eniştesi canlı yayında yaptığı açıklamada, "Meryem'i öldürüp Tütünçiftliği sahiline gömdüler" demesi sonrasında Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri eşliğinde iddia edilen alanda iş makineleri yardımıyla başlatılan kazı çalışmaları 4. gününde devam etti. Geçen hafta Körfez ilçesi Tütünçiftlik sahilindeki alanda kadavra köpekleriyle yapılan incelemelerin ardından başlatılan ve bugün sabah saatlerinde devam eden çalışmalarda dün toprak altından kemik parçası çıkmıştı.


#Palu Ailesi
#Müge Anlı
#Damat
5 yıl önce
default-profile-img