|

Pierre Cardin kabuk değiştirdi

Pierre Cardin, 2008-09 Kış Koleksiyonu'na bir moda devrimiyle başladı. Koleksiyondaki 2 düğmeli ceketlerin yükselişi; Pierre Cardin'in kabuk değiştirmesinin ilk sinyalleriydi aslında

00:00 - 11/04/2009 Cumartesi
Güncelleme: 22:35 - 10/04/2009 Cuma
Yeni Şafak
Pierre Cardin kabuk değiştirdi
Pierre Cardin kabuk değiştirdi

2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile Pierre Cardin; clasic giyim kadar casual giyim için de büyük bir devrim yaptı. Bu ikinci devrim bilindik siyah takım elbise beyaz gömlek klasiğini altüst eden Weekend koleksiyonu. Bu koleksiyon, sadece hafta sonunda değil işyerinde de rahat ve şık giyinmeyi tercih eden erkekler için bulunmaz fırsat oldu.

Pierre Cardin'in tasarımcısı Aylin Ekiz, bir yandan koleksiyonu gençleştirmek istediklerini diğer taraftan da gelen talebe göre vücuda oturan, kısa kollu ve bedenli çalışmalar yaptıklarını belirtiyor. Slim Fit kalıplar kişiyi daha sportif, daha slim ve fit gösterirken; Modern Fit kalıplar bir o kadar da rahat olmasıyla Slim Fit'ten ayrılıyor.

Ekiz'in verdiği bilgiye göre, ünlü markanın daha çok insana ulaştırılması noktasında önemli adımlar atılırken klasik giyimden vazgeçmeyenler için de alternatifler unutulmadı. 'Weekend' ve 'Clasic' olarak bu sezon daha keskin hatlarla iki kategoriye ayrılan İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nun Weekend kategorisi cıvıl cıvıl ve hareketli tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Renkleriyle ön plana çıkan bu ürün grubunda ateş kırmızısını, saks mavisi ve sarının her tonunu bulmak mümkün. T-shirt, gömlek ve trikolar; summer blues, sunshine yellow, spring greens, fuchsia pink ve tropical orange gibi yaz renkleriyle içleri ısıtacak. Takım elbiselerde ise parlak grilerle kombinler var. Kısacası bu yazın en cesaretli mesajı Pierre Cardin'den: “SIMPLYCITY RUHU”


OLMASI GEREKEN HER ŞEY

Erkeklerin iş dışında özel hayatında da dünyasını çevreleyecek olan Pierre Cardin'de spor gömlekler ve klasik pantolonun yanı sıra blue jean'ler de sezonun ilgi odağına yerleşen ürünler olacak. “Bir erkeğin gardırobunda olması gereken her şey”i kapsayan koleksiyondaki tüm Pierre Cardin ürünleri birbiriyle kolayca kombine edilebiliyor.



15 yıl önce