|

Polat Alemdar hayranlarını şoke eden rol

Uzun yıllar boyunca Kurtlar Vadisi adlı yapıtta Polat Alemdar karakteriyle özdeşleşen profesyonel oyuncu Necati Şaşmaz yepyeni bir projede yer alacak. Necati Şaşmaz'ın senaryosunu kendi yazdığı uluslararası bir dizide Şems karakterini canlandıracağı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:39 - 8/05/2018 Salı
Güncelleme: 11:49 - 8/05/2018 Salı
Diğer
Yıllarca Polat Alemdar rolüyle ekrana gelen Necati Şaşmaz, Şems olacak.
Yıllarca Polat Alemdar rolüyle ekrana gelen Necati Şaşmaz, Şems olacak.

Milyonları ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi adlı projede Polat Alemdar rolünü canlandırarak gönüllerde taht kuran isim Necati Şaşmaz'dan müjdeli bir haber geldi. Usta oyuncu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisindeki fenomen haline gelen Polat Alemdar rolü dışında yepyeni ve farklı bir projede yer alacağını açıkladı.

Şems olacak!

Haber7'nin haberine göre, Necati Şaşmaz'ın hayranlarını heyecanlandıran açıklamaları doğrultusunda, senaryosunu bizzat kendi kaleme aldığı uluslararası bir dizi projesinde Şems karakterini canlandıracağının duyurusunda bulundu. Böylece Necati Şaşmaz uzun yılların ardından ilk kez Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar rolü dışında bambaşka bir rol üstlenmeye hazırlanıyor. Öte yandan kurtlar Vadisi dizini yayınlanması için sabırsızlık içerisinde geri sayıma başlayan izleyiciler için de, televizyon kanallarıyla görüşmelerin şu an için devam ettiğinin ve dizinin önümüzde sezon başlayabileceğinin açıklamasında bulundu.


Şems-i Tebrizi kimdir?

Tebriz'de 1185 yılında dünyaya gelmiştir. Asıl ismi Mevlana Muhammed'dir. Melik Dad oğlu Ali adında bir zatın oğludur ve "Şemseddin" yani dinin güneşi lâkabıyla anılmıştır.

Daha küçük yaşlarda manevi ilimleri tahsilde gösterdiği kabiliyetle dikkat çeken Şems, din ilimleri tahsilden sonra, genç yaşlarında Tebrizli Ebubekir Sellaf'a mürid olmuş, ününü duyduğu bütün meşhur şeyhlerden feyz almaya çalışmış ve bu sebeple diyar diyar dolaşmıştır. Bu gezginliğinden dolayı kendisine "Şemseddin Perende" uçan Şemsed din denilmiş, ayrıca Tebriz'de tarikat pirleri ve hakikat arifleri ona "Kamil-i Tebrizi" adını vermişlerdir.


#Necati Şaşmaz
#Kurtlar VAdisi
#Şems
#MEvlana
#polat alemdar
6 yıl önce