|

Pupa yelken İngiltere

Corporate Games Oyunları'nda yelken şampiyonu olan Albayrak Yelken Takımı, ödülünü aldı. Ekip, gelecek ay İngiltere'de yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılacak.

Hamdi Koçoğlu
00:00 - 29/05/2014 Perşembe
Güncelleme: 23:23 - 28/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Pupa yelken İngiltere
Pupa yelken İngiltere

Şirketlerarası spor organizasyonu olan Corporate Games bu yıl da heyecanlı yarışlara sahne oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi himayesinde, Sportworks tarafından 2003 yılından bu yana düzenlenen İstanbul Corporate Games'de bu yıl, 15 farklı mekanda 15 farklı spor branşında yarış düzenlendi. Oyunlarda en fazla katılımcı ile temsil edilen kuruma verilen Sport For Life Ödülü, 189 kişilik takımı ile Unilever'in oldu.

21 ŞİRKETİ GERİDE BIRAKTI

Corporate Games İstanbul Oyunları'na 5 branşta katılan Albayrak Holding ise yelken dalında şampiyon oldu. Yelken katagorisindeki yarışa toplam 21 şirket katıldı. Opet, Total, Çimsa, Alcatel-Lucent, BSH (Bosch) gibi markaların takımlarının bulunduğu yelken yarışında Albayrak Yelken Takımı birinci olmayı başardı. Katılımcıların oylarıyla belirlenen ve en iyi takım ruhuna sahip kuruma verilen Takım Ruhu Ödülü HSBC'ye giderken, oyunlarda en fazla madalya kazanan kuruma verilen Madalya Şampiyonu Ödülü de Türk Hava Yolları'nın oldu.

Kazanan takımlar Liverpool yolcusu

Corporate Games İstanbul Oyunları'nda yelken kategorisinde şampiyon olan, Albayrak Yelken Takımı, 26-29 Haziran tarihlerinde İngiltere'nin Liverpool şehrinde düzenlenecek olan World Corporate Games'e katılacak. İstanbul Oyunları'nda düzenlenen yarışlarda, isteyen takımlara dümenci sağlayan ve İstanbul Yelken Kulübü'ne eğitim hizmetleri konusunda yardımcı olan Ana Yelken Şirketi, yarışmaya katılan holdinglerin teşekkürünü aldı.

Albayrak Yelken Takımı Üyeleri;

Ahmet Kaldırım / Albayrak Holding / Kurumsal İletişim

Oğuz Batıgün / Albil / Mali İşler Müdürlüğü

Ömer Çelik / Albil / Bilgi İşlem

Emre Kıran / Albil / Yönetim Bilgi Sistemleri

Ramazan Yanıç / Albil / Yönetim Bilgi Sistemleri

Adem Çınar / Piri Medya / Bilgi İşlem

Gökhan Korhan / Albil / Satınalma

10 yıl önce