|

Ramiz Dayı rekora koşuyor

Ezel dizisinin sevilen karakteri Ramiz Dayı'nın şarkısı iki günde rekor kırdı.

00:00 - 20/02/2010 Cumartesi
Güncelleme: 07:44 - 20/02/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Ramiz Dayı rekora koşuyor
Ramiz Dayı rekora koşuyor

ATV'de yayınlanan Ezel dizisinde Ramiz Dayı'nın Turkuvaz Radyo'dan istek yaptığı "Bir İhtimal Daha Var" adlı şarkıyı sanal ortamda 50 bin kişi izledi.


Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi "Ezel"in pazartesi akşamki bölümünde, "Ramiz Dayı" karakterinin Turkuvaz Radyo'dan istek yaptığı "Bir İhtimal Daha Var" adlı şarkı, sanal ortamda tıklanma rekoru kırıyor. İki gün önce youtube'a yüklenen video 50 bin kişi tarafından izlendi.


Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı "Ramiz Dayı" karakteri Turkuvaz Radyo'yu arayarak "Bir şarkı istiyorum kardeş, son bir şarkı! 'Bir İhtimal Daha Var O da Ölmek mi Dersin'i son defa çal benim için" demişti. Bu bölüm yayınlandıktan sonra Radyo Turkuvaz'ın (90.2) telefonları kilitlenmişti. Sanal ortama "Ramiz Dayının şarkısı" olarak iki gün önce yüklenen videolar, şimdilerde tıklanma rekoru kırıyor.


'ANLAM ÇIKARMAK ÖNEMLİ'

"Ramiz Dayı'nın Şarkısı Bir İhtimal Daha Var" ismiyle yüklenen video iki günde 50 bin kez dinlendi. Şarkıyı izleyenler, "Mesele şarkıyı dinlemek değil yeğen, mesele bir anlam çıkarmak" gibi Ramiz Dayı'nın replikleriyle yorumda bulundu. Beste ve güftesi Osman Nihat Akın'a ait olan "Bir İhtimal Daha Var"ı Hamiyet Yüceses, Zeki Müren, Kamuran Akkor ve Safiye Ayla gibi sanatçılar seslendirmişti.


14 yıl önce