|

Rap şarkıcısı Nipsey Hussle uğradığı saldırı sonucu öldü

Amerikalı rap şarkıcısı ve söz yazarı Nipsey Hussle ABD'nin Los Angeles kentinde çıkan çatışmada vurularak hayatını kaybetti.

Yeni Şafak
11:47 - 1/04/2019 Pazartesi
Güncelleme: 11:53 - 1/04/2019 Pazartesi
IHA
Nipsey Hussle
Nipsey Hussle

ABD'li rap şarkıcısı ve söz yazarı Nipsey Hussle, Los Angeles kentinde çıkan çatışmada hayatını kaybetti. Hussle'ın bir mağazanın dışında yaşanan silahlı saldırının kurbanlarından olduğu, diğer iki kişinin de yaralandığı bildirildi.

Los Angeles Polis Departmanı, kurbanların hiçbiri hakkında bir açıklama yapmazken 3 kişinin vurulduğunu doğruladı. Ancak yerel basın saldırıda öldürülen kurbanın asıl adı Ermias Asghedom olan Nipsey Hussle olduğunu duyurdu.

Sosyal medya raporları, Hussle'ın öldürülenler arasında olduğunu ancak polisin bu bilgiyi resmi olarak onaylamadığını belirtti. Saldırıdan kısa bir süre önce rap şarkıcısının Twitter'dan, "Güçlü düşmanlara sahip olmak bir nimettir" mesajını yayımlaması dikkat çekti.

İki çocuğu var

33 yaşındaki rap şarkıcısı bu yıl ilk albümü "Victory Lap" ile Grammy'e aday gösterildi. Kariyerine 2005 yılında başladı. Birkaç yıl sonra Drake ile birlikte çalıştı. Lauren London ile ilişkisi olan şarkıcının iki çocuğu bulunuyor.

#Rap
#Şarkıcı
5 yıl önce
default-profile-img