|

Recep İvedik için yaptığı emekleri yıkıldı

Recep İvedik 6 filminin çekimleri için Longoz Ormanları'nda yapılan bungalov evleri, aşırı yağışa dayanamayarak yıkıldı. Çekimlerin tamamlanmasının ardından, Şahan Gökbakar yapılan seti belediyeye hatıra olarak bırakmış ve 100 bin TL harcama yapmıştı.

Yeni Şafak
11:00 - 13/01/2019 Pazar
Güncelleme: 11:05 - 13/01/2019 Pazar
Yeni Şafak
Şahan Gökbakar, set için 100 bin TL harcama yapmıştı.
Şahan Gökbakar, set için 100 bin TL harcama yapmıştı.

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Longoz Ormanları'nda çekilen 'Recep İvedik 6' filminin tamamlanmasının ardından, bölgeye hatıra olarak bırakılan bungalov evler şiddetli yağışlara dayanamayarak yıkıldı

Komedyen Şahan Gökbakar'ın, Recep İvedik' serisinin altıncı filminde, uçağın Afrika'nın ıssız bölgesine düşmesi sonrası başından geçen maceraların beyazperdeye taşıyacağı projesinin çekimleri, Karacabey'deki Longoz Ormanları'nda gerçekleştirildi.


Belediyeye hatıra olarak bırakıldı

Bunun için, Longoz'da Afrika ortamı oluşturmak isteyen Gökbakar, alana bungalov evler yaptırdı. Yaklaşık 100 bin TL harcama yapıldı, Çekimleri tamamlanan filminden geriye kalan set alanı Karacabey Belediyesi'ne hediye olarak bırakıldı.


Ziyaretçi akınına uğruyordu

Set alanını merak edenler akın akın Longoz Ormanları'nı ziyaret etmeye başladı. Ziyarete gelenler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ancak, Bursa'da etkili olan aşırı yağış bungalovları da etkiledi. Kar yağışı ve yağmurun ardından, bungalov evler yıkılarak, kullanılamaz hale geldi.


#Landoz Ormanları
#Rüzgar
#Recep İvedik 6
5 yıl önce