|

Richmond Nua Wellness-Spa'da 'Mantar Haftası'

16-22 Şubat haftası Richmond Nua Wellness-Spa'da düzenlenecek 'Mantar Haftası'nda çorbadan ana yemeğe kadar her türlü mantar yemeğinden oluşan özel menü ile mantar sevenler lezzet şöleni yaşayacak.

00:00 - 15/02/2009 Pazar
Güncelleme: 21:51 - 14/02/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Richmond Nua Wellness-Spa'da 'Mantar Haftası'
Richmond Nua Wellness-Spa'da 'Mantar Haftası'

'Mantar Haftası' için Nua'nın deneyimli şefleri, dünyanın en lezzetli sebzeleri arasında yer alan mantarın birbirinden farklı tatlarından oluşan özel bir menü hazırladı.

Bu yıl 16-22 Şubat haftasında gerçekleştirilecek 'Mantar Haftası' kapsamında Richmond Nua misafirleri, deneyimli şeflerin özenle hazırladığı ılık dağ mantarlı tart, el yapımı somon, taze baharatlar ve ekşi krema sos ile, fırınlanmış portobello mantarı çorbası, fıstıklı baget ekmeği, 5 mantarlı tortelli, safran sos ve yaprak parmesan, Calvadoslu ve morel mantarlı dana eskalop, ızgara muz ve füme domates sos, ılık kestaneli kek ve hindistan cevizli parfe ve lavantalı karamel sos ile birbirinden lezzetli mantar yemeklerinin keyfine varacak.

16-22 Şubat haftası mantar seven herkes Richmond Nua Wellness-Spa'da buluşacak.


DOĞAL SAĞLIK İÇİN…

Avrupa'nın en donanımlı, Türkiye'nin ise tek destinasyon spa oteli olan Richmond Nua Wellness-Spa, son olarak '1.Ulusal Spa & Wellness Kongresi'nde 4 ödüle layık görülmüştü. Richmond Nua Wellness-Spa Avrupa standartlarındaki donanımı ve uzman kadrosu ile sizi sağlıklı bir yaşama davet ediyor. İstanbul'a bir buçuk saat uzaklıkta, Sapanca Gölü kenarında doğa içinde sevdiklerinizle olmak istiyorsanız, Richmond Nua sizler için vazgeçilmez bir seçenek olacak.


OSMANLI BUHAR BANYOSU İLGİ ÇEKİYOR

Nua; Osmanlı buhar banyosu, tuzlu buhar banyosu, eşsiz çift katlı Loft Sauna, çift kişilik özel bakım Nua Spirit, bitkisel buhar banyosu, Laconium, ısıtılmış koltuklu Tepidarium, Ice-Grotto, snail duşları, Aqua Cave Shower, tuzlu sulu hidro masaj havuzu, hidro masaj havuzu, müzik kulaklıklı veya su yataklı dinlenme salonu seçeneklerini, modern bir SPA teknolojisiyle birleştiriyor.


15 yıl önce