|

Rising Star yarışmacısı kazada öldü

Tekirdağ'da trafik kazasında hayatını kaybeden üç kişiden biri olan Ebru Demir'in, bir dönem TV8'de yayımlanan Rising Star Türkiye isimli ses yarışmasına katıldığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:28 - 5/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:43 - 5/04/2018 Perşembe
IHA
Rising Star, yarışmasında yarışan genç kadın vefat etti.
Rising Star, yarışmasında yarışan genç kadın vefat etti.

Tekirdağ'da işadamı Salih Yılmaz'ın bir ay sonra askere gitmeye hazırlanan 23 yaşındaki Ali Can Yılmaz'ın kullandığı cip, eğlenceden dönerken aşırı hız nedeniyle kamyona arkadan çarptı. Hız kadranı 140 kilometrede takılı kalan cipin sürücüsü ile yanında bulunan arkadaşları Rising Star Türkiye yarışmacısı Ebru Demir ile bir çocuk annesi Esengül Comba öldü.

Aşırı hız ölüme götürdü

Yurt Turizmin sahibi, aynı zamanda Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Salih Yılmaz'ın 23 yaşındaki oğlu Ali Can Yılmaz, bir ay sonra askere gidecekti. Yılmaz, bir dönem TV8'de yayımlanan "Rising Star Türkiye" isimli ses yarışmasına katılan ve Çerkezköy'de sekreterlik yapan 23 yaşındaki Ebru Demir ile yine kentteki bir fabrikada çalışan 33 yaşındaki Esengül Comba ile birlikte Çorlu'ya gitti. Bir restoranda yemek yiyerek eğlenen 3 arkadaş, daha sonra Ali Can Yılmaz'ın kullandığı lüks ciple Çerkezköy'e dönmek üzere yola çıktı. Ancak aşırı hız yapan Ali Can Yılmaz, direksiyon hakimiyetini kaybetti.

#Tekirdağ
#KAza
#Trafik kazası
#rising star
6 yıl önce