|

Saba Tümer: Haberciliğe dönemem

Saba Tümer, haberciliğe artık dönmek istemediğini, çünkü Türkiye'nin içinde bulunduğu ortamda gündemde çok sıkıcı haberler olduğunu söyledi.

İha
00:00 - 19/05/2010 Çarşamba
Güncelleme: 14:38 - 19/05/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Saba Tümer: Haberciliğe dönemem
Saba Tümer: Haberciliğe dönemem

Televizyon ekranlarının kahkahalarıyla ünlü sunucusu Saba Tümer, 2. Kitap Fuarı'nda hayranlarıyla bir araya geldi.

Bir televizyon kanalında, "Saba Tümer'le Bu Gece" adlı programıyla izlenme rekorları kıran ünlü sunucu, 2. Kitap Fuarı'nda Kocaelililerin sorularını cevapladı. Programın amacının keyifli bir kaç saat geçirtmek olduğunu belirten Tümer, konuklarını samimiyetle ağırlamanın kendisini başarıya ulaştırdığını ifade etti. Tümer, "Gazeteci olmaya nasıl karar verdiniz" sorusu üzerine Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni kazandığını söyledi. Son zamanlarda parapsikolojiyle ilgilendiğini anlatan Tümer, "Kitap okumayı çok seviyorum. Yazmam konusunda da teklif geliyor, ancak kurgu yapmayı beceremiyorum" dedi.

Haberciliğe artık dönmek istemediğini, çünkü Türkiye'nin içinde bulunduğu ortamda gündemde çok sıkıcı haberler olduğunu belirten Saba Tümer, söyleşinin sonunda kahkahasının içinden gelip gelmediğini soranlara çok kızdığını ifade ederek, "Her zaman kahkaha atarak gezmiyorum. Hayat çok engebeli, her zaman programdaki gibi olamıyorum" diye konuştu.

14 yıl önce