|

Selda Alkor'dan mazlumların sesi olan Gamze Özçelik'e gereksiz eleştiri

Afrika'ya giden ve Umuda Koşanlar Derneği ile birlikte dört su kuyusu açan Gamze Özçelik, yaptığı yardımlarla takdir topluyor. Bugün bir televizyon programına katılan Selda Akkor, Özçelik'in Afrika'daki çocuklarla ilgili çabasını eleştirerek, "Kendi vatanında bu kadar açta açıkta insan varken Gamzeciğim buralara el atsaydı ben daha mutlu olurdum" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
11:59 - 15/01/2019 Salı
Güncelleme: 13:19 - 15/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Selda Alkor, katıldığı canlı yayında Afrika'da su kuyuları açılması için koşturan Gamze Özçelik'i eleştirdi.
Selda Alkor, katıldığı canlı yayında Afrika'da su kuyuları açılması için koşturan Gamze Özçelik'i eleştirdi.

Beyaz Sayfa isimli televizyon programına katılan oyuncu Selda Alkor, Gamze Özçelik ile ilgili ilginç ifadeler kullandı. Alkor, dünyanın bir ucuna giderek mazlumların sesi olan Gamze Özçelik'e, "Müslümanlıkta bir şey vardır önce aile sonra arkadaş, çevre, vatan ondan sonra gidersin. Kendi vatanında bu kadar açta açıkta insan varken, keşke Gamzeciğim buralara el atsaydı ben daha mutlu olurdum" dedi.

Başkanlığını Gamze Özçelik’in yaptığı Umuda Koşanlar Derneği üyeleri, ‘Umut Pınarı Su Kuyuları projesi’ kapsamında yardım faaliyetlerinde bulunmak üzere Afrika’da bulunan Kamerun’a gitti. Özçelik ve ekibi, bölge halkıyla birlikte dört tane su kuyusunun açılışını yaptı. Suyla tanışmanın heyecanını yaşayan çocukların mutluluklarını yayımlayan Özçelik, “Şükür… Yaşadığımız duyguları anlatmanın tarifi yok” ifadelerini kullandı.



#selda alkor
#gamze özçelik
5 yıl önce