|

Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusuna yapımcı yasağı

Sen Anlat Karadeniz oyuncusu İrem Helvacıoğlu, dün akşam yayınlanan bir programa katılmıştı. Helvacıoğlu'nun, çekimleri bir süre önce yapılan televizyon programındaki görüntülerinin yayınlanması Sen Anlat Karadeniz'in yapımcı şirketi tarafından yasaklandı. Sebep olarak, canlandırdığı 'Nefes' karakterine zarar verebileceği gösterildi.

Yeni Şafak
11:22 - 1/01/2019 Salı
Güncelleme: 11:29 - 1/01/2019 Salı
Yeni Şafak
İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'in başrolünü Ulaş Tuna Astepe ile paylaşıyor.
İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'in başrolünü Ulaş Tuna Astepe ile paylaşıyor.

ATV ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, 31 Aralık akşamı yayınlanan bir televizyon programına katıldı. Çekimleri daha önce yapılan programda şarkı söyleyen İrem Helvacıoğlu, reklamlarında da yer almıştı.

Ancak yayına saatler kala İrem Helvacıoğlu, programda yer aldığı görüntülerin ekrana gelmeyeceğini, yayından kaldırıldığını duyurdu. Instagram hesabının hikaye bölümünden açıklama yapan Helvacıoğlu, şunları söyledi:

  • "Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcı şirketi, 'Nefes' karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve Nefes'in hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacı ile yayınlanmasına muvafakat etmediğini çekimde yer aldıktan sonra bildirdi. Yanımda olduğunuz, bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim."
#Sen Anlat Karadeniz
#televizyon
#dizi
5 yıl önce