|

Serra Yılmaz'ın sözleri reklamı geri çektirdi

Oyuncu Serra Yılmaz'ın CNN International'da Antony Bourdain'in sunduğu programda söylediği sözlere New York Kültür ve Tanıtma Ataşesi sert tepki gösterdi. Ataşe Murat Karakuş, programa verdikleri reklamın geri çekildiğini ve yasal işlem başlatacaklarını açıkladı.

Yeni Şafak
15:15 - 11/11/2015 Wednesday
Güncelleme: 13:35 - 11/11/2015 Wednesday
Diğer

CNN International'da yemek programı yapan şef Antony Bourdain'in, Türkiye'de çektiği son programında yemek konuları yerine Gezi Olayları ve Türkiye'nin ülke içi siyasi konularına yer vermesine New York Kültür ve Tanıtma Ataşesi sert tepki gösterdi.



Ataşe Murat Karakuş, Türkiye ve Türklere yönelik skandal yayının ardından programa verdikleri reklamı geri çektiklerini ifade ederek yasal işlem başlatacaklarını söyledi. Programda, Bourdain'in 'Türk olmak nasıl bir şey' sorusunda Evet Türküm, ama bu benim suçum değil" şeklinde yanıt veren oyuncu Serra Yılmaz'a tepkiler de sürüyor.



Dünya çapında üne sahip gezi ve yemek programcısı Antony Bourdain, Parts Unknown adlı programı için geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye ikinci kez geldi. Pazar akşamı yayınlanan programın çekimini İstanbul'da gerçekleştiren Antony Bourdain, yayın konseptinin dışına çıkarak Türkiye'nin iç politika konularını ve Gezi Parkı olaylarını ekrana taşıdı. Bourdain, bununla yetinmeyerek programda hükümet ve Cumhurbaşkanı'na yönelik görüşlere de yer verdi.


#Serra Yılmaz: Türk olmak benim suçum değil
#serra yılmaz
#Antony Bourdain
#New York Kültür ve Tanıtma Ataşesi
8 years ago