|

Sosyal medyada ünlenen pazarcı single çıkarıp klip çekti

Sosyal medyada pazarda söylediği şarkılarla ünlenen mandalinacı Veysel Mutlu, ilk tekli albüm çalışmasını çıkardı. 10 yıldır pazarcılık yapan Mutlu, söyleyerek ünlendiği "Vay Delikanlı Gönlüm" isimli şarkıya klip de çekti.

Yeni Şafak
09:36 - 20/01/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:41 - 20/01/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Pazarda mandalina satan genç, 'Vay Delikanlı Gönlüm Vay' şarkısını söyleyerek ünlendi.
Pazarda mandalina satan genç, 'Vay Delikanlı Gönlüm Vay' şarkısını söyleyerek ünlendi.

Farklı sesi ve kendine has yorumu ile söylediği Ahmet Şafak'ın ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısıyla kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan Veysel Mutlu, müzikseverlerin sosyal medyadaki isteği ve ısrarı üzerine ilk teklisini piyasaya çıkardı.

Bursa’da 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, pazarda çekilen amatör bir video ile başlayan yolculuğunu ilk single’ı ile taçlandırdı. Poll Production etiketiyle dijital platformlarda yer alan ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısına Kemal Başbuğ yönetmenliğinde video klip çekildi.

Pazarcı kimliği ile klip çekildi

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen çekimlerde, Veysel Mutlu’nun mandalinacı kimliği seyirciye aktarıldı. Mahalle dekorunun oluşturulduğu klipte 50 kişilik bir cast yer aldı. Türkiye’nin sarı yelekle tanıdığı Veysel Mutlu, aynı kıyafetlerle kamera karşısına geçti ve videonun dokusu korundu.


#Vay Delikanlı Gönlüm Vay
6 yıl önce