|

Söz 66. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisi 65. bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Star Tv'nin merakla takip edilen dizisi Söz, pazartesi akşamları saat 20.00'de ekrana geliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Yavuz, Derya'nın başına silah dayıyor. Derya ve Ateş ölecek mi? Söz 66.bölüm fragmanı izle. Söz 65.bölüm full izle.

Yeni Şafak
12:23 - 25/12/2018 الثلاثاء
Güncelleme: 12:43 - 25/12/2018 الثلاثاء
Yeni Şafak
Söz'ün başrollerinde Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya gibi oyuncular rol alıyor.
Söz'ün başrollerinde Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya gibi oyuncular rol alıyor.

Söz dizisi yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Söz yaşanılacak gelişmeler ile izleyiciyi ekranlara kilitleyecek. Yavuz operasyonlara devam ediyor ve en zor görevlerinden birisini veriyor. Karabatak tek başına gittiği görevde ölümle burun buruna geliyor. Erdem Yarbay'ın sesinden Türk askerini anlatması izleyicilerin beğenisini toplamış durumda. Vatandaşlar yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı.

Söz'ün 66. bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Derya ve Ateş ölecek mi? Söz 66.bölüm fragmanı izle!

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bombalı saldırının faillerini yakalamak için kendi hayatını feda eden Karabatak, ölümle burun burunadır. Tim onu kurtarmak için son bir hamle yapar ama bu hamle Karabatak’ı kurtarmaya yetmez. Teröristlerin eline geçen Karabatak’ın kimliği deşifre olmuştur.

Tim ve Erdem Karabatak’ı aramaya devam ederken, bölgede giderek hakimiyetini büyüten Dragan Karabatak’ın ele geçirildiğini öğrenir.

#söz
#star tv
#dizi
#televizyon
٪d سنوات قبل