|

Söz dizisinin oyuncusu Hafız şehit oldu

Star Tv'nin sevilen dizisi Söz'de Hafız izleyenlere veda etti. Hafız’a ait eşyaları toplayan timdeki isimlerin anları izleyenleri duygulandırdı. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kaldı ve bayrağımız uğruna şehit oldu. İşte Hafız'ın şehit olduğu o görüntüler...

Yeni Şafak
09:11 - 3/04/2018 Salı
Güncelleme: 10:51 - 3/04/2018 Salı
Yeni Şafak
Hafız, Söz dizisine veda etti.
Hafız, Söz dizisine veda etti.

Tedavisi süren Hafız’la ilgili haberi alan timin tamamı gözyaşları içerisinde kaldı. Hafız’a ait eşyaları toplayan timdeki isimlerin duygusal anları izleyenleri duygulandırdı.

Biyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz kaldı. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in ele geçirdiği silahtı. Tim bu silahı Selim’den almak ve ölen masumların intikamı için nefeslerin tutulduğu zorlu bir operasyona çıktı.

Bayrağımız uğruna şehit oldu

Derman bir yandan Medusa planı için çalışırken diğer yandan ateş eden Dalgakıran harekatını durdurmak için bir eylem emri aldı. Derman, kutsal şehitliğimize saldırdı. Ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdı. Öyle de oldu. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kaldı ve bayrağımız uğruna şehit oldu.

İşte Hafız'ın şehit olduğu o görüntüsü:
#Hafız
#Söz
#Star Tv
#Dizi
6 yıl önce