|

Spiker manyağı

İngiltere'de görülen seri katil Barry George'un davasında ilginç detaylar ortaya çıktı. TV sunucularının resimlerini evinde saklayan katilin Diana'ya da suikast girişiminde bulunduğu anlaşıldı

Londra
00:00 - 11/06/2008 mercredi
Güncelleme: 23:06 - 10/06/2008 mardi
Yeni Şafak
Spiker manyağı
Spiker manyağı

İngiltere'de televizyon spikerlerinin katili George'nin evinde yapılan aramada çok sayıda ünlü spikerin fotoğrafına ulaşıldı. BBC sunucusu Jill Dando'nun öldürülmesine ilişkin Londra Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Barry George'un, ünlü sunucuların TV ekranından fotoğraflarını çekerek evinde sakladığı ortaya çıktı.


48 yaşındaki seri katil Barry George'un evinde ele geçirilen binlerce fotoğraf arasında ise Anthea Turner, Caron Keating, Emma Freud ve Fiona Foster gibi sunucuların da TV ekranından çekilen fotoğrafları çıktı. Eski karakuvvetleri üyesi olan George'un kendisini kurbanlarına SAS üyesi olarak tanıttığı ortaya çıktı. George ömür boyu hapse mahkum edildi.




İlk hedefi Diana'ydı

  • George'un davasındaki bir gelişme İngilizler'i şoke etti. 25 yıl önce George, üzerinde savaş giysisi ve gaz maskesiyle Diana'nın kaldığı Kensington Sarayı'na girmeye çalışmış.

  • Olaydan sonra seri katil Barry George'un, sorgusu yapılmadan serbest bırakıldığı, ancak daha sonra bir tecavüz suçundan tutuklandığı ortaya çıktı.

  • il y a 16 ans