|

Süs yumurtasının içinden deve kuşu çıktı

Charlotte Harrison isimli kadının, internetteki bir alışveriş sitesinden sipariş ettiği süs yumurtası gerçek çıktı. 47 gün sonra kırılan yumurtadan yavru bir deve kuşu çıktı. Deve kuşunun gelişimini adım adım paylaşan Charlotte Harrison, "O muhteşem bir şey" dedi.

Yeni Şafak
10:38 - 19/12/2017 Salı
Güncelleme: 11:19 - 19/12/2017 Salı
Diğer
Süs yumurtasının içinden çıkan deve kuşuna 'Kevin' ismi verildi.
Süs yumurtasının içinden çıkan deve kuşuna 'Kevin' ismi verildi.

Charlotte Harrison isimli kadının, internetteki bir alışveriş sitesinden sipariş ettiği süs yumurtası gerçek çıktı. 47 gün sonra kırılan yumurtadan yavru bir deve kuşu çıktı.

Satın aldığında gerçek olduğunu bilmeyen Charlotte, yumurtayı eline aldığında bir farklılık olduğunu anladı. Yumurtayı evindeki kuluçka makinesine koydu, yumurtaya her gün bakmaya başladı. 5 Ocak'ta kırılmaya başlayan yumurta Harrison ailesini şoke etti. Anne Charlotte Harrison, "Dört saat boyunca yumurtanın başında bekleyip dışarı çıkmasını sağlamak için sesler çıkardım" dedi.


'Muhteşem bir şey'

Charlotte'un 4 yaşındaki kızı Ellie, Kevin ismini verdikleri kuşu ailenin bir parçası olarak kabul etti. Charlotte, "Kevin'in maceralarını dünyayla paylaşıyorum. Ona karşı kendimi çok anaç hissediyorum ve onu gözler önüne sermek istiyorum. O muhteşem bir şey" dedi.

#Deve kuşu
6 yıl önce