|

Türkiye’nin ilk rap filmi: Birçok ünlü rapçi konuk oyuncu

Killa Hakan, Patron, Şehinşah, Ati242, Canbay & Wolker, Rozz Kalliope, Sansar Salvo gibi birçok ünlü rapçinin de konuk oyuncu olarak yer aldığı Türkiye’nin ilk rap filmi Kovala, ilginç hikayesiyle sinemaseverlerin şimdiden en merakla beklediği filmler arasında yer aldı.

12:38 - 13/05/2020 الأربعاء
Güncelleme: 12:37 - 13/05/2020 الأربعاء
Yeni Şafak
Filmin vizyon tarihi en son 17 Nisan olarak belirlenmesine rağmen ertelenmişti.
Filmin vizyon tarihi en son 17 Nisan olarak belirlenmesine rağmen ertelenmişti.

Taff, Wovie, RetroPro ve Dmc&Netd ortak yapımcılığında, oyuncu kadrosunda ünlü rapçi Stabil (Dağra Solmaz), Ozan Akbaba, Hande Soral, Melis Sezen ve Nebil Sayın’ın yer aldığı ‘Kovala’ filminin fragmanı sinema izleyicisi ile buluştu!

Killa Hakan, Patron, Şehinşah, Ati242, Canbay & Wolker, Rozz Kalliope, Sansar Salvo gibi bir çok ünlü rapçinin de konuk oyuncu olarak yer aldığı Türkiye’nin ilk rap filmi Kovala, ilginç hikayesiyle sinemaseverlerin şimdiden en merakla beklediği filmler arasında yer aldı.

2019’da müzik sektörüne damga vuran rap, şimdi de beyaz perdeye damgasını vuracak olan ‘Kovala’nın başrolünde Stabil ve Ozan Akbaba yer alıyor.



Çok yakında sinema perdesinde sinema izleyicisi ile buluşacak olan ve Burak Kuka'nın yönettiği filmde; hayallerinin peşinden koşan bir rap'çinin, bir beyaz yakalıyla karşılaşması sonrası birbirlerine tutunarak, yarattığı başarı öyküsü işleniyor.

Film, gerçek hayata yakın konusu, duygusal boyutu ve aksiyon sahneleriyle, sinema tarihinde sağlam bir yere oturacağa benziyor.


#Türkiye'nin ilk rap filmi
#Kovala
#Ozan Akbaba
٪d سنوات قبل