|

Türkiye'yi bu Hintli güzeller tanıtacak

Türkiye'nin tanıtımı için Hindistan'ın 3 güzel kızı, katalog çekimlerine katılmak üzere İstanbul'a geldi.

Yasin Yılmaz
00:00 - 11/06/2009 Perşembe
Güncelleme: 22:47 - 10/06/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Türkiye'yi bu Hintli güzeller tanıtacak
Türkiye'yi bu Hintli güzeller tanıtacak

Hindistan'ın 3 güzel kızı, Türkiye'nin tanıtımı için katalog çekimlerine katılmak üzere İstanbul'a geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk-Hindistan Turizm Konseyi ve Türk Hava Yolları (THY) işbirliğiyle THY'nin tarifeli uçağıyla Mumbai'den İstanbul'a gelen Miss İndia 2009 1. güzeli Ekta Choudhary, 2. güzel Pooja Chopra ve 3. güzel Shriya Kishore'yi Atatürk Havalimanı'nda Türk-Hindistan Turizm Konseyi Başkanı Emin Çakmak karşıladı.

Hindistan 1. güzeli Ekta Choudhary havalimanında yaptığı açıklamada, ilk defa Türkiye'ye geldiğini belirterek, 'Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu duyduk. Hindistan'da 2009 güzelleri olarak seçildik. Türkiye'nin Hindistan'da tanıtımı için katolog çekimlerine katılacağız' dedi.Emin Çakmak da yaptığı açıklamada, Hintli güzellerin İstanbul'da 2 gün kalacağını, İstanbul Boğazı, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı ve Ayasofya Müzesi'ni gezeceklerini kaydetti.

İstanbul gezisinin ardından Nevşehir'e gidecek Hintli güzeller, Kapadokya'da peribacalarında 2010 Miss İndia'nın takvim ve katalog çekimlerine katıldıktan sonra Antalya'ya geçerek burada golf sahaları, Aspendos ve Perge'de çekimlere katılacaklar.



15 yıl önce