|

Üç boyutlu Vivaldi

Ünlü Çek besteci Michal Dvorak'ın yönetimindeki 'Vivaldianno City of Mirrors' 5 Kasım akşamı ilk kez Türk izleyicisinin karşısına çıkacak. 500'den fazla konçerto besteleyen Vivaldi'nin eserleri üç boyutlu görsel ve işitsel bir şovla sahnelenecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 20:05 - 30/10/2016 Pazar
Yeni Şafak

İtalyan Barok döneminin dehası Antonio Vivaldi'nin eserlerine çağdaş bir yorum getiren 'Vivaldianno City of Mirrors' 5 Kasım'da Ülker Sports Arena'da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Prodüktörlüğünü ünlü Çek besteci Michal Dvorak'ın yaptığı gösteriye kemanıyla Jaroslav Sveceny ve büyük bir orkestra eşlik edecek. 500'den fazla konçerto besteleyen Vivaldi'nin eserleri konserde üç boyutlu görsel ve işitsel bir şova dönüşecek. Vivaldi'yi bugüne dek gelmiş geçmiş en pozitif besteci olarak gördüklerini belirten Dvorak, "Dünyaca ünlü müzik dehasını klasik ve elektronik müzik çerçevesinde orijinal olan yapısına sadık kalarak bu gösteriyi geliştirdik" diyor.



YAŞAMINDAN İZLER GÖRECEĞİZ


Topluluk 12 yıldır Vivaldi çalıyor. İki yıldır da bu görkemli şov ile dünyayı turluyor. Michal Dvorak, The City of Mirrors'ın kendileri için ciddi bir birikim olduğunu belirterek, konserde bestecinin hayatından izler bulacağımızı, eserlerine ilham kaynağı olan, ailesi ve yaşamına yön veren anlardan da bir seçki sunulacağını söyledi.



SANAT VE TEKNOLOJİ BİR ARADA


Vivaldi'nin eserlerini bugüne kadar pek çok isim yorumladı ama City of Mirrors, alışılagelmişin dışında özel bir gösteri. Çünkü sanatı ve teknolojiyi harmanlıyor. Michal Dvorak bu yönüyle gösterinin hem klasik müzikseverlerine hem de tüm sanatseverlere hitap ettiğini söylüyor. Vivaldi'yi çağdaş bir yorumla sahneye taşıyan Dvorak, "Vivaldi'yi sanatseverlerle teknolojiye entegre


ederek buluşturduğumuz için beğeni topluyoruz" diyor.


#Michal Dvorak
#Vivaldi
#Barok dönem
7 yıl önce