|

Üçü birden tek filmde

Robert de Niro, Sean Penn ve Bruce Willis, Barry Levinson'ın yöneteceği "What Just Happened?" adlı filmde birlikte kamera karşısına geçecek. Filmin çekimlerine gelecek ay başlanması planlanıyor

Aa
00:00 - 11/02/2007 Pazar
Güncelleme: 23:05 - 10/02/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Üçü birden tek filmde
Üçü birden tek filmde

Sinemanın üç dev aktörü Robert de Niro, Sean Penn ve Bruce Willis, komedi filminde birlikte kamera karşısına geçecek. Barry Levinson'ın yöneteceği "What Just Happened?" adlı filmin çekimlerine gelecek ay başlanması planlanıyor. Sinema sektörü yayın organı Variety'nin internet sitesinde yer alan habere göre, Robert de Niro'nun kadrosunda bulunduğu filmde, aktöre Sean Penn, Bruce Willis, Stanley Tucci, John Turturro ve Kristen Stewart da eşlik edecek.

Todd Wagner ve Mark Cuban'ın yapımcılığını üstlendiği filmin çekimlerine 22 Mart'ta başlanacak. Filmin yapım ortakları arasında De Niro ve Tribeca Productions'ın partnerlerinden Jane Rosenthal da yer alacak. Film, ikinci evliliği bitmek üzere olan ve ruhunu Hollywood entrikalarından korumak için uğraşan umutsuz bir film yapımcısının öyküsünü anlatıyor. Filmde, yapımcıyı Robert De Niro canlandırıyor. Ünlü aktörün film takviminde ayrıca, bir işadamını canlandıracağı "First Man" ile "Sugarland" ve "New Orleans" adlı yapımlar da bulunuyor.


17 yıl önce