|

Umudun sesi Gamze Özçelik Kur'an-ı Kerim dağıtımı yapacak

Başkanlığını oyuncu Gamze Özçelik'in yaptığı Umuda Koşanlar Derneği üyeleri, "Umut Pınarı Su Kuyuları projesi" kapsamında yardım faaliyetlerinde bulunmak üzere Kamerun'a hareket etti. Özeçil ve ekibi, 11 adet su kuyusu açacak, ayrıca burada kuyuların etrafına fidanlar dikecek, yerel halka kıyafet, oyuncak ve Kur'an-ı Kerim dağıtımı yapacak.

Yeni Şafak
10:14 - 13/01/2019 Pazar
Güncelleme: 10:15 - 13/01/2019 Pazar
AA
Umuda Koşanlar Derneği, "Umut Pınarı Su Kuyuları projesi" kapsamında Çad ve Kamerun'a gitti.
Umuda Koşanlar Derneği, "Umut Pınarı Su Kuyuları projesi" kapsamında Çad ve Kamerun'a gitti.

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, bugüne dek yer aldığı sosyal sorumluluk projelerle kimsesizlere yardım edip onlara kucak açmıştı. Umuda Koşanlar Derneği, "Umut Pınarı Su Kuyuları projesi" kapsamında Çad ve Kamerun'a gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan tarifeli uçakla Çad aktarmalı Kamerun'a giden kafilede dernek kurucu başkanı, Gamze Özçelik, fotoğrafçı Yavuz Atalay, Umuda Koşanlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ve bazı gönüllüler yer aldı.

Kur'an-ı Kerim dağıtacaklar

Sekiz günlük gezide Kamerun ve Çad’ın köylerini gezecek ekip, 11 adet su kuyusu açacak, ayrıca burada kuyuların etrafına fidanlar dikecek, yerel halka kıyafet, oyuncak ve Kur'an-ı Kerim dağıtımı yapacak.

Daha sonra açılacak su kuyuları için de keşif yapacak dernek üyeleri, Çad'a geçerek, yardım faaliyetlerini burada da sürdürecek.

#Çad
#Gamze Özçelik
#Kur'an
5 yıl önce