|

Ünlü markanın blenderı 22 kişiyi yaraladı

ABD'de oldukça popüler olan NutriBullet isimli blenderlar, kısa sürede aşırı derecede ısınıp patlayarak, pek çok kullanıcının ciddi biçimde yaralanmasına sebep oldu. Kourtni Beebe isimli kadın, keskin bıçakların fırlamasıyla bazı parmaklarını kaybetti. 6 ameliyat geçiren kadın, sağlığı için 400 bin dolar harcama yaptı.

Yeni Şafak
15:39 - 17/11/2017 Cuma
Güncelleme: 15:47 - 17/11/2017 Cuma
Diğer
 "Katil blender" olarak adlandırılan mutfak aleti nedeniyle birçok kadın zarar gördü. Parmağını kaybeden bir mağdur ise sağlığını geri kazanmak için 400 bin dolar harcadı.
"Katil blender" olarak adlandırılan mutfak aleti nedeniyle birçok kadın zarar gördü. Parmağını kaybeden bir mağdur ise sağlığını geri kazanmak için 400 bin dolar harcadı.

ABD'de bir kadın, elini patlayan mutfak blenderının bıçaklarına kaptırdı. ABD'de satılan bir blender markası olan NutriBullet ürünlerini kullanan pek çok insanın da benzer şekilde yaralandığı bildirildi.

28 yaşındaki Kourtni Beebe, aşırı ısınıp yerinden fırlayan bıçaklar yüzünden elinden ağır bir biçimde yaralandı. Hem ciddi yanıklar hem de şiddetli yırtıklar sebebiyle ameliyata alınan kadın, blendırın çalışmaya başladıktan çok kısa süre sonra bir anda patladığını ifade etti. New York'ta yaşayan Kourtni Beebe isimli kadın, toplamda kendisine 400 bin dolara mal olan altı ameliyat geçirdi.


2. ve 3. derece yanıklar oluştu

Toplamda 22 kişinin aynı marka blender ile benzer biçimde yaralandığı açıklandı. Kullanıcıların ellerinde, göğüslerinde ve yüzlerinde 2. ve 3. derece yanıklar olduğu ifade edilirken, yaralananların firmayı dava etmeye hazırlandıkları belirtildi.

İndependent haberine göre, yaralanan kadın, mutfakta tavan dahil her yerin kan içinde kaldığını ve odanın adeta bir suç mahalini andırdığını söyledi. Baş parmağını tamamen kaybeden kadının, diğer parmakları ve bileğinde de ciddi hasar kaldı.

  • Yaralanan vatandaşlar patlamadan önce blenderı sadece 15-20 saniye kullandıklarını söylüyorlar. Şirket ise yaralanan müşterilerinin ürünü kullanma talimatına uygun kullanmadıkları için böyle bir durumun meydana geldiğini iddia ediyor.
#Blender
#ABD
6 yıl önce