|

Ünlü oyuncu, Robert Downey'i dublörüyle karıştırınca rezil oldu

Geçtiğimiz günlerde Extra ile Örümcek Adam filmi hakkında röportaj yapan Spider-Man: Homecoming yıldızı Tom Holland, Örümcek Adam çekimleri sırasında Robert Downey'le tanıştığında çok şaşırmış ve heyecanlanmış ama bir süre sonra aslında tanıştığı kişinin Robert Downey Jr. olmadığını fark ettiğinde dünyası başına yıkılmış.

Yeni Şafak
14:59 - 6/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:06 - 6/07/2017 Perşembe
Diğer
Tom Holland, Spider-Man filminin çekimleri sırasında yaşadığı komik hikayeyi içtenlikle ortaya koydu.
Tom Holland, Spider-Man filminin çekimleri sırasında yaşadığı komik hikayeyi içtenlikle ortaya koydu.

Geçtiğimiz günlerde Extra ile Örümcek Adam filmi hakkında röportaj yapan Holland, Spider-Man filminin çekimleri sırasında yaşadığı komik hikayeyi içtenlikle ortaya koydu.

Sinemia'dan alınan habere göre, Holland, Homecoming‘in yardımcı oyuncularından
Robert Downey Jr.
ile tanışma imkânının olacağı hakkında öylesine şaşırmış ve heyecanlanmıştı ki, bir süre boyunca aslında Downey Jr’ın bir dublörüyle konuştuğunun farkında bile değildi.

Holland olayı şöyle anlatıyor: ”Seçmeler esnasında sette dolaşıyordum ve onu gördüm. Derin bir nefes alıp ona yetiştim ve… ve ona 'Vay be, ekranda göründüğünüzden daha farklısınız. Kamera karşısında olduğunuz gibi görünmüyorsunuz,’ dedim. Tam bu sırada Robert Downey Jr. içeri girdi ve o anda aslında kendisiyle değil de dublörüyle konuştuğumu fark ettim.”

Spider-Man: Homecoming, 7 Temmuz Cuma günü vizyona giriyor.

#Spider-Man: Homecoming
#Tom Holland
#Robert Downey Jr.
7 yıl önce