|

Ünlü oyuncu Tarık Papuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı

Üsküdar'da oyuncu Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında Pabuççuoğlu ve komşusu dumandan etkilendi. Haber verilmesinin ardından kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yeni Şafak
15:37 - 4/12/2018 Salı
Güncelleme: 16:18 - 4/12/2018 Salı
AA
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

İstanbul Üsküdar'da çıkan yangında, sinema sanatçısı Tarık Pabuççuoğlu ve komşusu dumandan etkilendi. Altunizade Mahallesi Sadettin Kaynak Sokağı'nda oturan sinema sanatçısı Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı.

Yangına ilk müdahaleyi evde bulunan Pabuççuoğlu ve komşusu Lütfi Kara yaptı. Haber verilmesinin ardından kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.


Tarik Papuççuoğlu kimdir?

14 Ocak 1949 tarihinde İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi’nin ardından, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Tarık Papuççuoğlu, Devekuşu Kabare, Üsküdar Oyuncuları ve Ortaoyuncular gibi topluluklarda çalıştı.

Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de oynayan sanatçının geniş izleyici kitlesiyle buluşması, İkinci Bahar dizisinde üstlendiği “Kebapçı Vakkas” rolüyle olmuştur. Bir dönem televizyonda bir program sunuculuğu da yapan Papuççuoğlu, reklam filmlerinde de oynadı.

#Yangın
#Üsküdar
#Ev
#Oyuncu
5 yıl önce