|

Ünlü spiker kansere yakalandığını açıkladı

Ünlü maç spikeri Emre Gönlüşen, yaklaşık 3 ay önce kansere yakalandığını açıkladı. Tedavi sürecinin iyi geçtiğini belirten Emre Gönlüşen'e sosyal medyadan destek mesajı yağdı.

Yeni Şafak
09:52 - 5/02/2019 Salı
Güncelleme: 10:00 - 5/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Emre Gönlüşen
Emre Gönlüşen

NTV Spor'dan BeIN Sports'a transfer olan maç spikeri Emre Gönlüşen kanser hastalığına yakalandığını açıkladı. 3 ay önce öğrendiğini belirten Emre Gönlüşen, 4 Şubat Dünya Kanser Günü hashtagini kullanarak "Bugün #4SubatDünyaKanserGünü yaklaşık 3 ay önce hasta olduğumu öğrendim, tedavi sürecim iyi bir şekilde devam ediyor ve bir kez daha anladım ki şu dünyada sağlıktan önemli hiçbir şey yok. Kimseyi üzmeye, kırmaya değmez hayat esprilerle daha güzel hatta benimkilerle bile" mesajını paylaştı.

Emre Gönlüşen'e sosyal medyadan çok sayıda destek mesajı geldi.


Emre Gönlüşen kimdir?

Emre Gönlüşen, 22 Ekim 1978 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Adana Şehir Tiyatrosu Konservatuvarı'nda iki sene kadar diksiyon eğitimi alan Emre Gönlüşen, taraftarı olduğu Adanaspor maçlarını seslendirdi.

Emre Gönlüşen, kurgu, montaj, haber spikerliği ve müzik-komedi gibi çeşitli programlar yaptı.TV 8'de İnter Milan maçını anlattıktan sonra işe başlayan Emre Gönlüşen, D Spor, Telesport, NTV Spor ve Bein Sports gibi kanallarda görev aldı.

#emre gönlüşen
5 yıl önce