|

Vasiyeti şaşkına çevirdi

Ülseratif kolit hastası Chris Wenzel, ölümünden sonra gerçekleştirmesi için karısına ilginç bir vasiyette bulundu. Wenzel çocuklarının ve torunlarının, kendisi gitmiş olduktan çok sonra bile dövmelerini görebilmesi için derisinin soyulmasını istedi.

Yeni Şafak
15:48 - 18/11/2018 Sunday
Güncelleme: 15:55 - 18/11/2018 Sunday
Diğer
Chris Wenzel
Chris Wenzel

Wenzel, mürekkeple süslenmiş cildinin, gömülmeden önce çıkarılmasını ve korunmasını istedi. Dövme tutkunu olan Wenzel çocuklarının ve torunlarının, kendisi gitmiş olduktan çok sonra bile dövmelerini bu şekilde görebileceğini söyledi.

Huffington Post'ta yer alan habere göre; 41 yaşındaki Kanadalı dövme sanatçısı Wenzel'in mürekkeple süslenmiş cildinin, gömülmeden önce çıkarılmasını ve korunmasını istedi.

  • Ölmeden önce konuyla ilgili araştırmalarda bulunan Wenzel, isteğini yerine getirebilecek bir şirket buldu. Wenzel'in eşi Cheryl, eşinin ölümünün ardından şirketle görüştü ve kocasının derisi çıkarttırmak istediklerini söyledi.
  • Böylece Chris Wenzel hayatını kaybettikten sonra saklanması için derisi yüzülecek. Dövme tutkunu olan Wenzel çocuklarının ve torunlarının, kendisi gitmiş olduktan çok sonra bile dövmelerini bu şekilde görebileceğini söyledi.

Cheryl, kocasının çıkarılan derisinin sahip oldukları dövme stüdyosunun duvarına asılacağını söyledi.

#Vasiyet
#İlginç vasiyet
#Chris Wenzel
5 years ago