|

Vitrindekiler

00:00 - 7/02/2009 السبت
Güncelleme: 21:34 - 6/02/2009 الجمعة
Yeni Şafak
Vitrindekiler
Vitrindekiler
BNG'den sıradışı tasarımlar

Sıradışı tasarımlarıyla kısa zamanda fark yaratan BNG birbirinden farklı ve fonksiyonel modelleriyle öne çıkıyor. Özel anlarınızda ister bir akşam yemeğinde isterseniz evinizde geçirin olun BNG'nin şık tasarımlarıyla kendinizi her zaman ayrıcalıklı hissedeceksiniz. Günün her anı için farklı bir koleksiyon hazırlayan BNG'nin 'Ay ışığı' grubunda yer alan gece kıyafetleri arasından seçim yapmakta zorlanacaksınız. BNG mağazalarında birkaç farklı şekilde giyilebilen trikolardan elbiseye, gömlekten pantolona birçok hediye alternatifi sizi bekliyor.


LC Waikiki'de taksit taksit şıklık

Ulaşılabilir modanın adresi LC Waikiki'nin kış koleksiyonundaki yüzlerce ürün arasından sevginizi yansıtacak sıcacık LC Waikiki'leri seçmek hiç zor olmayacak. Yüzde 50'ye varan indirim fırsatı ve taksit taksit ödeme seçenekleriyle sevdiğinizin kış gardırobundaki eksiklikleri LC Waikiki ile tamamlamanın tam zamanı. LC Waikiki mağazalarında Şubat sonuna kadar devam edecek yüzde 50'ye varan indirim kampanyasının yanı sıra geçerli kredi kartlarına 8 taksit, Cardfinans sahiplerine özel 11 taksit veya 7 taksite yüzde 5 indirim fırsatları da sizleri bekliyor.


Crispino'yla ışıldayın

Crispino kadınları 14 Şubat'ta ışıltısıyla göz kamaştıracak. Crispino kadın koleksiyonunda yer alan kırmızı, siyah ve mavi renklerdeki birbirinden şık tasarımlarla sevgilisini büyülemek isteyenlere farklı alternatifler sunuyor. Crispino erkekleri de farklı kumaş alternatifleriyle dikkat çeken birbirinden şık takım elbiselerle fark yaratacak.


Pırlanta gerçek değerini buldu

Mücevher ve pırlantaya olan ilginin arttığı bu dönemde maddi değeri ne olursa olsun kendisi için tek ve özel olan pırlantaya gerçek değerini veren bir müşteri kitlesi oluşmaya başladı. Bu dönüşüm sürecinde gelen talepler doğrultusunda kalite ve titizlik Lavie Diamond markasıyla buluştu. Birbirinden şık ve zarif modellerle tüketicinin beklentisine uygun bir tarz yaratan Lavie Diamond pırlantaya gerçek değerini katıyor. Bu nedenle tüm özel günlerinizde size özel ürünleri Lavie Diamond'da mutlaka bulacaksınız.


Bu yaz Sarar keyfi saracak

2009 ilkbahar–yaz sezonu için heyecan verici ve yepyeni bir koleksiyon hazırlayan Sarar, kadın ve erkek koleksiyonlarındaki klasik ve casual ürün çeşitliliğiyle Sarar şıklığını tüm yaz sezonuna taşıyacak. Koton-kaşmir, ipek karışımlı takım elbiselerle doğal elyaflardan üretilen gömlekler yüzde 100 koton ceketler, havayı geçiren, kırışmayan ve leke tutmayan özel seyahat takımlarıyla bu yaz şıklığından ödün vermeyen Sarar erkekleri için çok rahat ve keyifli geçecek.


Carte d'Or'dan burçlara özel tarifler

Özel günlerde pratik lezzetler sunmayı alışkanlık haline getiren Carte d'Or, 14 Şubat için özel sürprizler hazırladı. 12 burcun damak zevki analiz edildi ve özel tarifler oluşturuldu. Carte d'Or Passion, Patisserie, Selection ve Classic çeşitleri ve kolayca hazırlanabilen tarifleriyle sevgilinizi etkilemeniz çok kolay olacak. Carte d'Or ile çikolata, meyve ve baharat başta olmak üzere pek çok tat alternatifini bir araya getiren bu özel tarifler özel anlarınıza hoş bir sürpriz katacak.



٪d سنوات قبل