|

Vitrindekiler

Avrupa ve Ortadoğu'nun Design Üssü Haaz Gallery artık Maslak Sun Plaza'da. Ruhu hoş bir tad ve yaşam sevinci ile besleyen Haaz Gallery, Kanyon'dan sonra Maslak Sun Plaza'da bir design galerisi açtı.

00:00 - 3/12/2006 Pazar
Güncelleme: 02:52 - 3/12/2006 Pazar
Yeni Şafak
Vitrindekiler
Vitrindekiler
HAAZ GALLERY SUN PLAZA'DA

Avrupa ve Ortadoğu'nun Design Üssü Haaz Gallery artık Maslak Sun Plaza'da. Ruhu hoş bir tad ve yaşam sevinci ile besleyen Haaz Gallery, Kanyon'dan sonra Maslak Sun Plaza'da bir design galerisi açtı. Tasarımını ünlü mimar Sami Hayek'in gerçekleştirdiği galeride Maxim Velcovsky, Tord Boontje, Alvar Aalto, Massimo Morozzi, Fernando&Humberto Campana, Frencesco Binfaré, Jamie Hayón, Tejo Remy, Jurgen Bey ve daha birçok ünlü tasarımcının hayal gücünden ortaya çıkan eşsiz tasarımlar, Haaz Gallery'de tasarım meraklılarını bekliyor.


VİVİD OUTLET'TE KIŞ İNDİRİMİ

Şıklığı ve kaliteyi yılın her dönemi indirimli fiyat ve taksit seçenekleriyle sunan Vivid Outlet mağazalarının 3.'sü, Beylikdüzü İstanbul Outlet Park'ta açıldı. Her zevke uygun, seri sonu ürünlerin sunulduğu outlet'te, gömlekler 19 YTL, montlar 64 YTL, kabanlar 75 YTL, kış günleri için şık alternatifler oluşturan trikolar 19 YTL, bluzlar 9 YTL, ofis modasının vazgeçilmezi pantolonlar 24 YTL , etekler 19 YTL ve ceketler 49 YTL'den başlayan İndirimli fiyatlarla sunuluyor. İstanbul Outlet Park Tel: 0212 872 60 42 E-5 Karayolu üzeri Beylikdüzü/Kartal Outlet Tel: 0216 374 89 72 E-5 /Colony Outlet ve Yaşam Merkezi. Tel: 0212 580 33 58 Küçükçekmece


KOTON PRİŞTİNE'DE!

Koton , hem yurtiçinde hem de yurt dışında hızla büyümeye devam ediyor. Koton, giyimden aksesuvara, çanta ve ayakkabıdan iç giyime kadar geniş bir ürün yelpazesiyle en son modayı yurtdışında açtığı mağazalarıyla tüm dünyaya ulaştırıyor. Kosova Pristine'de açtığı mağaza ile yurt dışındaki satış noklatalarını da 46'ya yükseltti.


LEOPAR TAKIDA ALTIN YILINI YAŞIYOR

Türk kadınlarının aksesuar seçiminde vazgeçilmezleri arasına giren Esdem Accesoories, leopar koleksiyonu ile etnik ve çağdaş çizgileri buluşturuyor.

Modası hiç geçmeyen ve her dönem gücün simgesi olan leopar deseni bu sezon birçok tasarımı süslüyor. Her yaşa ve zevke hitap eden leopar koleksiyonu birçok parçadan oluşuyor. Hem günlük kıyafetlerle hem de gece kıyafetleriyle kombinlenebilen koleksiyonda, birbirinden şık takı setlerinden kelepçe bileziğe kadar birçok seçenek bulunuyor. Her bütçeye uygun olmasıyla göz dolduran koleksiyonun fiyatları 20-40 YTL arasında değişiyor.


17 yıl önce