|

Vitrindekiler

00:00 - 11/04/2009 Cumartesi
Güncelleme: 22:40 - 10/04/2009 Cuma
Yeni Şafak
Vitrindekiler
Vitrindekiler
Starların tercih ettiği gözlük Chloé

Hollywood ünlülerinin vazgeçilmez gözlük markası Chloé Eyewear, modanın geçmişe dönen yüzünü güneş gözlüklerine yansıtıyor. Eva Mendes, Fergie, Kim Kardashian ve Jessica Alba'ya kadar birçok ünlünün markası Chloé gözlük koleksiyonunda, pastel ve yumuşatılmış tonlar ağırlıkta. Gündüz-gece ayrımını ortadan kaldıran Chloé, modern tasarımlarıyla dünya modasını yansıtıyor. Chloé 2009 gözlük koleksiyonunda yüzü saran sitiller, büyük kare ve yuvarlak stiller, çekik ve simetrik stiller, asi ve agresif çizgiler dikkat çekiyor.


Koton'dan doğal ve etnik esintiler

İlkbahar ve yazın heyecanını, hareketliliğini güncel tasarımlarıyla ifade eden Koton'un yeni sezon koleksiyonu, Koton Mağazaları'nda… Koton yeni sezon koleksiyonunda yine hızlı yaşayan kent insanının tarzıyla fark edilmesini sağlıyor. Şehir hayatının her dakikasıyla bütünleşen Koton yeni sezon koleksiyonu, takımlardan şık elbiselere ve hafta sonu gardırobuna kadar birçok farklı öneriyi modayı yakından takip eden müşterilerinin beğenisine sunuyor.


Yeni İnci'den gecelik ve pijama koleksiyonu

Rahatlığıyla ev yaşamında sıkça tercih ettiğimiz pijama takımları, Yeni İnci koleksiyonunda farklı bir soluk kazanıyor. Alışılmışın dışındaki detayları ve fonksiyonelliğiyle dikkat çeken bu modelleri, üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz. Evdeki keyfi dışarıya taşımak isteyenleri de düşünen Yeni İnci, eşofman tarzındaki takımlarıyla da sizlere özgür ve rahat giyimin keyfini yaşatacak. Yeşil, pembe, turkuaz ve turuncu gibi birbirinden canlı birçok rengin hayat bulduğu Yeni İnci pijama takımları, gümüş varakları ve çok renkli baskılarıyla görenleri kendine hayran bırakıyor.


Cacharel şıklığı ayrıntıda gizli

Cacharel, 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda geçmişi günümüz modasıyla birleştiriyor. Modanın eskilere dönüş yaptığı bu dönemde Cacharel kendi çizgisini korurken 2009 yılına ağırlığını koyacak retro trendine tamamen yeni bir yorum getiriyor. Bu sezon Cacharel' in en göze çarpan ürünlerinin başında, her zevke uygun renk ve kalıp alternatifleri bulunan gömlek ve ceketler geliyor. Ceketlerin yakalarında kullanılan sarı, kırmızı ve saks mavisi keçelerdeki yaza özgü renkler iç cep ve işlentilerde de kendisini gösteriyor. Fark yaratan bu renkli detaylar gömleklerde de sürüyor. Renkli ilik ve manşetler kontrast bir birliktelik sağlarken, Cacharel'e özgü renk ve desenler, modern Cacharel erkeğinin farkını yansıtıyor.


Süvari'den şık tasarımlar

Süvari 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, her sezon olduğu gibi bu sezon da günlük yaşamın hareketli temposuna ayak uyduracak ürünlerden oluşuyor. Giysilerde yün, keten ve moher gibi zengin karışımlı kumaşlar ağırlıklı olarak tercih edilmiş. Bu aynı zamanda özellikle ilkbahar ve yaz aylarında özgürlüğüne düşkün erkeklere kullanım kolaylığı ve rahatlık sağlıyor. Önceki koleksiyonlara göre daha dar kalıpların yeni çizgiler ve iddialı renklerle bütünleştirildiği ceketler özellikle genç işadamları için bu yıl sıradışı bir alternatif oluşturacak. Gömlek ve ceketlerde yakalar bu sezon daralıyor. Renkli ilikler ve manşetlerle oluşturulan kotralar erkek giyimin yeni trendini tamamen yansıtıcak nitelikte.


U.S. Polo Assn. giyimde özgürlüğün adını koydu

U.S. Polo Assn. giyimde özgürlüğün adı. Kendine özgü çizgisini koruyarak, şık olmayı seven erkek ve bayanlar için bu yaz da renkli bir koleksiyon hazırlayan U.S. Polo_da hem günlük kullanıma hem de iş yaşamına yönelik alternatifleri bir arada bulmak mümkün. Yeni sezonda renk ve model alternatifi konusunda özenle çalışan U.S. Polo'nun 2009 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda her zevke ve yaşa uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Geçen sezon trikolarda görülen renkli parça boya efektleri bu sezon t-shirt'ler, gömlekler, ribana atletler ve parça boya pantolonlarda da kullanılıyor.


Doğanın 1001 rengi Tiffany'de

Sezona bahar ve yaz mevsiminin canlı renkleriyle giren Tiffany yine cıvıl cıvıl. Siyah ve beyaz da yine her dönem olduğu gibi koleksiyonda yerini alıyor. Kumaş desenlerinde kontras renkler ön planda. Erkek koleksiyonunda, pantolon, kapri ve şortlarda ağırlıklı olarak gri, toprak ve haki renkler kullanılmış. Tişörtlerde renkler çeşitlilik kazanırken özellikle mayo-şortlarda canlı renk ve desenler hakim. Tiffany, 2009 yaz sezonunda rengarenk gömlekler, Leman karakterlerinin yer aldığı “t-funny” serisi tişörtler, askılı bluzlar, desenli mayo şortlar, cıvıl cıvıl çiçekli yazlık elbiseler, bileklere kadar uzanan maksi elbiseler, pantolonlar, kaprilerle yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.


Silk& Cashmere'de renklerin dansı

Silk&Cashmere, 2009 yılı yaz kreasyonu hazırlıklarını tamamladı. Renklerin hükmünde geçecek bu yaz kıyafetlerinde emprimeler ve baskılar revaçta olacak. Silk&Cashmere yaz sezonunda, taş renginden doğup bronz tonuna kadar ulaşan bej tonları paletin ana rengini oluşturmakta. Beyaz ise popülaritesini koruyor.



15 yıl önce