|

Yapımcı Vahdet Erdoğan'dan yeni bir Anadolu hikayesi geliyor: C Takımı

Ünlü yapımcı Vahdet Erdoğan, yeni komedi filmi C Takımı için kolları sıvadı. Sosyal medya hesabından heyecanını paylaşan Vahdet Erdoğan, “Ağustos ayında çekimlere başlamayı düşünüyoruz. Yeni bir hikaye, yeni bir ekip, yeni bir başlangıç tatlı bir telaş içindeyiz” dedi.

15:31 - 25/07/2023 Salı
IHA
Yapımcı Vahdet Erdoğan
Yapımcı Vahdet Erdoğan

Daha önce Sil Baştan Kaynanam ve Nasipse Olur filmlerinin yapımcılığını üstlenen Vahdet Erdoğan, yeni komedi filmi C Takımı'yla bir kez daha adından söz ettirecek. Klişe hikayelerin dışına çıkarak filmlerinde Anadolu kültürünü yansıtan ünlü yapımcı bir kez daha Türk sinemasına iz bırakacak. Kendisi de Sinoplu olan ünlü yapımcı Vahdet Erdoğan'ın yeni filminde 90’lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grubun yıllar sonra yaşadıkları olaylar işleniyor. Ağustos ayında çekimleri başlanacak filmin genel öyküsünü genç yapımcı kendisi kaleme aldı. Vahdet Erdoğan'ın üçüncü filmi C Takımı'nın senaristliğini ise Barış Başar üstlendi. Eski lise arkadaşlarının 30 yıl sonra bir araya gelerek yaşadıkları maceraları konu alan filmin Cast çalışmalarıysa Vahdet Erdoğan'ın sahibi olduğu Greenart'ta devam ediyor. Vahdet Erdoğan'ın son filmi C Takımı'nın yönetmen koltuğuna bu kez ödüllü bir yönetmen oturdu. Yahşi Cazibe disiziyle Altın Kelebek Ödülü'nü alan Bora Onur Vahdet Erdoğan'ın yapımcılığını üstlendiği C Takımı filminin yönetmenliğini yapacak.



C TAKIMI FİLMİNİN OYUNCULARI VE KONUSU NEDİR?

"C Takımı" adlı filmde, 90'lı yıllarda lisede başlayan ve 30 yıl boyunca arkadaşlıklarını sürdüren bir kadın ile 5 erkek ana karakter yer alıyor. Oyuncuların büyük çoğunluğu belirlendi. Filmin yapımcısı Vahdet Erdoğan daha önce "Sil Baştan Kaynanam" filmini Sivas'ta ve "Nasipse Olur" filmini Sinop'ta çekmişti. Şimdi ise "C Takımı" filmi için çekimler İstanbul Beykoz'da başlayacak ve hikâye yine bir Anadolu kasabasında devam edecek.



VAHDET ERDOĞAN: AĞUSTOS AYINDA ÇEKİMLERE BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Yapımcı Vahdet Erdoğan, "C Takımı" adlı üçüncü filminin hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Anadolu hikayeleriyle ünlenen yapımcı Erdoğan, oyuncu seçimlerinde de büyük bir titizlikle çalışıyor. 2023 Ağustos'unda çekimleri başlayacak film için yapımcı Vahdet Erdoğan, yeni bir hikaye, yeni bir ekip ve yeni bir başlangıçla dolu tatlı bir telaş içerisinde olduklarını ifade etti. Vahdet Erdoğan, ilerleyen süreçte de filmle ilgili daha fazla detay paylaşacağını söyledi.

#Vahdet Erdoğan
#C takımı
#komedi filmi
9 ay önce