|

Yazarın son kitabının notlarının bulunduğu çantayı çaldılar

Kadıköy’de bir kafeteryaya giden yazar Melik Karabıyıkoğlu’nun içerisinde son kitabının bulunduğu çantası çalındı.

Yeni Şafak
19:20 - 20/11/2018 Salı
Güncelleme: 19:23 - 20/11/2018 Salı
IHA
Karabıyıkoğlu'nun çalınan çantasında son kitabının notları olduğu öğrenildi.
Karabıyıkoğlu'nun çalınan çantasında son kitabının notları olduğu öğrenildi.

Olay Kadıköy Bağdat Caddesi’nde bir kafeteryada meydana geldi. İddiaya göre, yazar Melik Karabıyıkoğlu, kahve içmek için cadde üzerindeki kafeteryaya geldi.

Burada oturduğu koltuğa çantasını ve ceketini bırakan Karabıyıkoğlu, telefon görüşmesi yapmak için yerinden kalktı. O esnada kimliği belirsiz bir şahıs, yazarın ceketinin altındaki çantayı kaşla göz arasında çalarak kayıplara karıştı.



Hırsızlık anı ise kameralara yansıdı. Telefon görüşmesinin ardından oturduğu koltuğa gelen yazar, çantasının yerinde olmadığını fark edince hemen durumu polise bildirerek, güvenlik kamera görüntülerini inceledi.

İncelemede yazar Karabıyıkoğlu, çantasının hırsız tarafından çalındığını gördü. Görüntüleri incelemeye alan polis, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. Yazarın çantasında son kitabının notları olduğu öğrenildi.

Yazar Karabıyıkoğlu, sosyal medya hesaplarından yardım isteyerek, "
Sosyal medyanın gücüne inanan biri olarak iyi bir deneme fırsatı çıktı karşıma. Çantamın kim tarafından ve nasıl çalındığını görüyorsunuz. Yaşanan olay sonrası çantamdan kalanları bulmaya çalışıyorum. Harici bellek ve son kitabım için yaptığım görüşme notlarım vardı. Bana destek olabilenlere müteşekkir olacağım
" paylaşımını yaptı.
#Melik Karabıyıkoğlu
#Kitap
#Hırsız
5 yıl önce