|

Yeni nesil fuar

Kitapseverlerle yazarları aynı sahnede buluşturmayı amaçlayan ‘Yeni Nesil Kitap Fuarı’ olarak adlandırılan ‘1. Kitap Fuarı İstanbul’ Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde (PSM) kitapseverleri ağırlıyor.

Yeni Şafak
04:00 - 13/01/2019 dimanche
Güncelleme: 13:31 - 12/01/2019 samedi
Yeni Şafak
Yeni nesil fuar.
Yeni nesil fuar.
Nap Fuarcılık tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 'Yeni Nesil Kitap Fuarı' olarak adlandırılan '1. Kitap Fuarı İstanbul' Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) kitapseverleri ağırlıyor. Kitapseverlerle yazarları aynı sahnede buluşturmayı amaçlayan fuarda, imza günleri, söyleşiler gibi 220 ekinlik ve çok daha fazlası 20 Ocak'a kadar ziyaretçileri bekliyor. İlber Ortaylı, Ahmet Ümit, Ayşe Kulin, Ataol Behramoğlu, Kahraman Tazeoğlu, İpek Çalışlar, Müfit Can Saçıntı, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, Mavisel Yener, Işık Öğütçü, Cemalnur Sargut, Emel Başdoğan, Serdar Aksu, Sevinç Erbulak, Murat Gürsoy, Sevil Atasoy, Sinan Canan, Meltem Şarkışlalı, Sinan Akyüz, Barış Muslu gibi çok sayıda değerli isim de fuarda imza günleri ve söyleşilerle okuyucularla buluşacak.
OKUMA ORANI ARTACAK

Ziyaretçilerin fuar içindeki QR kodları akıllı telefonlarına okutarak, fuarla ilgili tüm bilgilere ulaşabileceklerini ve etkinliklere katılma imkanı bulacaklarını ifade eden Nap Fuarcılık Genel Koordinatörü Hakan Demir, "Buraya gelen ziyaretçi, kitaba dokunabildiği gibi hayranı olduğu yazarlarla da bir araya gelebiliyor. Yazarlarla okurları aynı sahnede bir araya getiriyoruz. Ziyaretçilerin kitaplara kolay ulaşabilmesi için PSM'nin tüm bölümlerini kullanıyoruz. Yeni nesilde okuma oranlarının artmasına yönelik birtakım çalışmalar yapmak istiyoruz. Burada 135 yayınevi ve 131 yazarla 10 günde 220 etkinlik yapacağız" diyor.

#fuar
il y a 5 ans