|

Yerli Jason Statham: İsmail Yıldırım

Ünlü Hollywood yıldızı Jason Statham'a benzetilen ve "Yerli Jason" olarak tanınan otomobil tamircisi İsmail Yıldırım, 6 Nisan'da vizyona girecek bir filmde rol alarak, oyuncu olma hayalini gerçekleştirmek için ilk adımı attı.

Yeni Şafak
17:36 - 19/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:35 - 20/03/2018 Salı
AA
İsmail Yıldırım'ın en büyük hayallerinden biri Jason ile tanışmak.
İsmail Yıldırım'ın en büyük hayallerinden biri Jason ile tanışmak.

Antalya'da, Hollywood yıldızı Jason Statham'a benzerliğiyle dikkat çeken otomobil tamircisi İsmail Yıldırım, vizyona girecek bir filmde rol aldı.

Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi'nde yaşayan ve "Taşıyıcı" serisi filmleriyle bilinen ünlü oyuncu Statham'a benzerliği nedeniyle "Yerli Jason" olarak tanınan 38 yaşındaki Yıldırım, fenomen oldu.


Jason Statham ile aynı filmde oynamak istiyor

Seyirciyle 6 Nisan'da buluşacak "Karımı Gördünüz mü?" isimli filmde ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştiren Yıldırım, rolü küçük olsa da bir film setinde yer almanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Yıldırım, çekimlerin oldukça neşeli geçtiğini ifade etti.

Sosyal medya üzerinden benzetildiği Statham'a ulaşmaya çalıştığını anlatan Yıldırım, "En büyük hayallerimden biri Jason ile tanışmak. Şu an onun yanına gitme imkanım yok ama Türkiye'ye gelirse bir araya gelmeyi çok istiyorum. Belki ileride aynı filmde rol alırız. Bu benzerlik büyük film şirketlerinin dikkatini çekecektir. Kardeşi olarak aynı filmde oynayabilirim" diye konuştu.

Statham gibi aksiyon filmlerinde rol almak için spor yapmaya devam ettiğini belirten Yıldırım, komedi ve dram filmlerinde rol alabileceğine işaret etti.

#Jason Statham
#Hollywood
#Oyuncu
6 yıl önce