|

Yılbaşında sevdiklerinizi Bang & Olusfen ile şımartın

Abdulkadir Önder
00:00 - 26/11/2011 Cumartesi
Güncelleme: 23:07 - 25/11/2011 Cuma
Yeni Şafak
Yılbaşında sevdiklerinizi Bang & Olusfen ile şımar
Yılbaşında sevdiklerinizi Bang & Olusfen ile şımar

Danimarkalı Bang & Olufsen, 2012 yılı için hazırladığı yepyeni koleksiyonuyla sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere muhteşem alternatifler sunuyor. Bang & Olufsen'in yeni tak ve oynat dijital müzik sistemi BeoSound 5 Encore, herhangi bir USB, kablosuz avuç içi cihazı, sabit disk ve bilgisayardan dijital müzik koleksiyonunuza erişim imkanı sağlıyor. 13 binden fazla internet radyo istasyonuna bağlanmayı sağlayan BeoSound 5 Encore, dijital müzik kitaplığınızda ve dosyalarınızı düzenlemeniz için ideal bir platform sunuyor. Bang & Olufsen'in patentli MOTS algoritmasını içinde barındıran BeoSound 5 Encore, müzik listenizden parça seçiminize dayalı olarak benzer şarkılara otomatik olarak belirleyebiliyor.

Müzik dinlemenin keyfi; BeoSound 8

Bang & Olufsen'in ilk dock station ses adaptörü BeoSound 8, iPhone ve iPad'inden bir an olsun ayrılamayanlar için harika bir aksesuar. BeoSound 8, göz alıcı kronik hoparlörleriyle sıra dışı bir ses kalitesi sunarken, derin bas ve doğal tizlere sahiptir. Tarzına düşkün müzikseverler için değiştirebilir kapaklara sahip olan BeoSound 8'in standart beyaz ve siyah renklerinin yanı sıra kırmızı, gümüş sarı ve turuncu gibi bir dizi cesur renkte kapakları da mevcut.


Xperia ailesinin en yeni üyeleri Xperia Arc S ve Xperia Neo V Türkiye'de

Sony Ericsson Türkiye, bu ay sonu itibariyle Xperia ailesinin iki yeni üyesi Xperia Arc S ve Xperia Neo'yu piyasaya sunuyor. EISA Avrupa'nın En İyi Kameralı Telefonu 2011-2012 Ödülünü alan Xperia Arc S, 1,4 Ghz'lik güçlü işlemcisi ile uygulama performansını yüzde 25 arttırarak dijital eğlence ve internette erişim hızını arttırıyor. Cebe kolay sığan ince tasarımının altında güçlü bir işlemci barındıran Xperia Arc S 4,2 inçlik parlak Reality Display ekranı, renk kalitesini arttıran Sony Mobile BRAVIA® Engine teknolojisi ve 8.2 megapiksellik Exmor R™ kamerası ile kullanıcılara yüksek performans sunuyor.

Segmentinde en performanslı ürünü Xperia Neo V ise kullanıcılara en ulaşılabilir Android deneyimini sağlıyor. Kompakt ve ergonomik tasarımıyla fotoğraf çekmeyi konforlu bir zevk haline getiren Xperia Neo V VGA ön kamerasıyla Google Talk ve Skype video sohbet uygulamalarını destekliyor.


HTC yeni telefonu HTC Rhyme'in Türkiye tanıtımını gerçekleştirdi

HTC yeni akıllı telefonu HTC Rhyme'İ gerçekleştirdiği lansmanla tanıttı. HTC Rhyme 3.7 inç WVGA süper LCD ekrana ve yüksek kalite stereo sese sahip ; otomatik odaklanma, güçlendirilmiş LED flaş ve anıları anında yakalamak için hızlı fotoğraf özellikleri ile 5 megapiksel kamerasıyla başlayan bir dizi gelişmiş görüntüleme olanağı da sunuyor. HTC Rhyme kamerası ayrıca; arkadaşlarınızın yüzlerinin fotoğraflarda net çıkmasını sağlamak için "Yüz Tanıma",

otomatik olarak bir sahnenin birbirini izleyen beş pozunu çeken "Aksiyon Sahnesi" ve daha geniş panoramik görüntüler için birkaç fotoğrafı kolaylıkla yakalamayı ve birbirine eklemeyi sağlayan "Panoramik Mod" gibi bir dizi fotoğraf çekme ve paylaşma özelliğine de sahip. HTC Rhyme'ın kilitlenmiş ana ekranı, en önemli içeriği sergileyecek şekilde özelleştirilebiliyor. Bu da sosyal güncellemeleri, fotoğrafları görmeyi, bir fotoğrafı yakalamayı veya hava tahminini görüntülenmesini, ekranı açmak kadar basit ve hızlı kılıyor.

HTC Rhyme, HTC Watch aracılığıyla anında izleme için indirilebilecek çok sayıda film ve TV programı ile eğlenceyi de beraberinde sunuyor.



12 yıl önce