|

Yıldız Tilbe'den kendisini hedef alan hayvan savunucularına tepki: İnsan hayatı bütün canlılardan daha önemlidir

Dokuz yaşındaki çocuğun köpek saldırısı sonucu hayatını kaybetmesi hakkında konuşan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, "İnsan hayatı bütün canlılardan daha önemlidir" ifadelerini kullandı.

09:46 - 5/02/2023 Pazar
Güncelleme: 17:26 - 5/02/2023 Pazar
Yıldız Tilbe
Yıldız Tilbe

Başıboş köpekler sokaklarda tehlike saçmaya devam ediyor. Birçok çocuk ve yetişkinin hayatını kaybettiği bir çoğunun da yaralandığı saldırılar vatandaşları canından bezdirdi. Son olarak Van'da köpek saldırısında boğazından ağır yaralanan 9 yaşındaki Mete Durna'nın hayatını kaybetmesiyle köpek sorunu yeniden gündeme geldi.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu konuya hassas ve insan odaklı yaklaşan isimlerden birisi. Bu nedenle hayvan savunucuları tarafından her fırsatta hedef alınıyor.

Geçtiğimiz günlerde muhabirler, hedeflerin odağındaki isme bu konuda ne düşündüğünü sordu. Tilbe, kimsenin kendisi hakkında düşüncesini önemsemediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"İnsan hayatı doğadaki bütün canlılardan daha önemlidir. Bunu düşünüyorum, böyle savunuyorum. İnsanlığı savunuyorum çünkü insanlık her şeyi savunur, her şeye sahip çıkar. Başkalarının da ne düşündüğü gerçekten umurumda değil."



#yıldız tilbe
#köpek
#köpek saldırısı
1 yıl önce