|

House of the Dragon hangi siteden izlenir? 8. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Game of Thrones’un yan dizi olarak izleyicilerle buluşturduğu House of the Dragon dizisi, beklentilerimin ötesinde bir bölümle sezona başlangıç yaptı. Game of Thronen serisinin 300 yıl öncesini anlatan House of the Dragon dizisinin hangi platformda yayınlanacağını, nasıl izleneceğini, dizi hakkındaki yeni bölüm ve gelişmelere haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

14:02 - 7/09/2022 Çarşamba
Güncelleme: 17:56 - 3/10/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
House of the Dragon
House of the Dragon

İlk bölümünün yayınlanmasıyla birlikte HBO Max'de rekor kıran House of the Dragon, her hafta izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Driftmark adını taşıyan 7. bölüm 2 Ekim pazar günü yayınlanmıştı. Dizinin bu bölümü 9.5 gibi bir puan aldı. 8. bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

HOUSE OF THE DRAGON HANGİ PLATFORMDA YAYINLANACAK?

Dizinin Türkiye'de resmi bir yayıncısı bulunmuyor. "House of the Dragon" yapımcılarının kendi platformu olan HBO Max'te yayınlanıyor.

HOUSE OF THE DRAGON 8. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İlk sezonu 10 bölümden oluşan House of the Dragon dizisinin 7. bölümü 2 Ekim Pazar akşamı yayınlandı. Merakla beklenen 8. bölüm 9 Ekim Pazar günü yayınlanacak.

HOUSE OF THE DRAGON DİZİSİNİN KONUSU

Game Of Thrones'da yaşananlardan 300 yıl öncesinin aktarılacağı House of the Dragon, Targaryen Hanesi’nin hikayesi konu ediliyor. George R. R. Martin’in Ateş ve Kan kitabından uyarlanan dizi izleyicilerin beklentilerinin de ötesinde bir başlangıç yaptı.

HOUSE OF THE DRAGON DİZİSİ OYUNCULARI

Matt Smith, Milly Alcock, Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Graham McTavish, Paddy Considine, Eve Best, Savannah Steyn, Emily Carey, Sonoya Mizuno

#House of the Dragon
#Game of Thrones
#yeni dizi
#Targaryen hanesi
#HBO Max
2 yıl önce