|

HTC One X9 özellikleri neler? HTC One X9 fiyatı ne kadar?

HTC One X9 özelliklerini ve fiyat bilgilerini haberimizden görebilirsiniz. Tayvanlı teknoloji şirketi HTC’nin yeni akıllı telefonu One X9 satışa çıktı. Türkiye’de de dikkat çeken modeller arasına girmeyi başaran Htc’nin yeni akıllısı hakkındaki teknik özellikleri bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. Fiyatının ne kadar olduğunu merak edenler haberimizden yararlanabilirler. İşte HTC One X9 özellikleri, fiyatı ve ayrıntılı bilgileri.

Yeni Şafak
21:16 - 4/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 18:18 - 4/06/2016 Cumartesi
Diğer
HTC One X9 özellikleri

neler?

HTC One X9 fiyatı

ne kadar? Son yıllarda çıkardığı akıllı telefonlar ile piyasadaki yerini genişleten HTC'nin yeni modeli One X9 satışa sunuldu. İphone'un modellerine benzerliği ile dikkat çeken HTC One X9 hakkındaki teknik özellikleri ve fiyat bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte

HTC One X9

özellikleri ve fiyat bilgileri.



HTC, yeni akıllı telefonu One X9'un resmi tanıtımını gerçekleştirdi. Tasarımsal açıdan selefi One A9 ile başlatılan iPhonevari çizginin sürdürüldüğünü gördüğümüz model teknik özelliklerini baz aldığımızda orta/üst seviye olarak nitelendirilebilir.



Tek parça alüminyum kasayla gelen ve üst ve altta çift hoparlöre yer verilen modelin kontrolü ise 3 adet kapasitif tuş üzerinden görülüyor. Bunun yanısıra ekran üzeri tuşlar da mevcut. Bu belki bize garip geliyor olabilir ama Asya pazarında kapasitif+ekran üzeri çiftli tuş formatı epey tutuluyor. Haliyle değerlendirirken bu inceliği gözden kaçırmamamız gerek.





Gelelim

:



  • Android 6.0 işletim sistemi
  • 5.5-inç (1920x1080) IPS ekran
  • 153.9 x 75.9 x 7.99 mm
  • MediaTek Helio X10 yongaseti
  • 3GB RAM
  • 32GB dahili hafıza + microSD
  • 13MP arka kamera (OIS, RAW formatı, 4K)
  • 5MP ön kamera (f/2.0 lens)
  • Çift hoparlör
  • 3000mAh bütünleşik batarya (hızlı şarj)

Gördüğümüz gibi model teknik detayları açısından orta/üst seviyenin üst segmente yakın basamağında oturuyor. Ama daha da önemlisi Çin pazarına yönelik belirlenen fiyatın kesinlikle çok iyi bir noktada durduğu. Şöyle ki 2400 Yuan değer biçilmiş ki bu da $370'a karşılık geliyor.





Tabii Çin'de 370 dolar olması bizde de benzer bir fiyatlandırma izleneceği anlamına gelmiyor. Ne de olsa HTC şirket politikası olarak yerel fiyat politikasını tercih ediyor. Yani modellerin fiyatlandırmalarından bölgeler sorumlu. Eğer HTC Türkiye One A9'da izlediği politikayı izlerse bu modeli de muhtemelen 2,000,2,250 TL bandına oturtur ve hiçbir anlamı kalmaz böylece. Yok 1,500-1,750 TL skalasına konumlandırsa o zaman işte tavsiye edilebilir bir noktada yer alır.







HTC One X9 özelliklerini ve fiyat bilgilerini haberimizden görebilirsiniz. Tayvanlı teknoloji şirketi HTC'nin yeni akıllı telefonu One X9 satışa çıktı. Türkiye'de de dikkat çeken modeller arasına girmeyi başaran Htc'nin yeni akıllısı hakkındaki teknik özellikleri bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz. Fiyatının ne kadar olduğunu merak edenler haberimizden yararlanabilirler. İşte HTC One X9 özellikleri, fiyatı ve ayrıntılı bilgileri.


#HTC One X9
#HTC
#Htc one x9 özellikleri
#htc one x9 fiyatı
8 yıl önce