|

İbrahim Erkal'dan üzücü haber-İbrahim Erkal'ın doktorlarından açıklama

İbrahim Erkal'dan üzücü haber geldi. Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen ünlü sanatçı ibrahim Erkal'ın kalbinin durduğu ve hayatını kaybettiği açıklandı. İbrahim Erkal'ın doktorlarından yapılan açıklamaları ve son dakika gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:45 - 11/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 23:51 - 11/05/2017 Perşembe
Diğer
​İbrahim Erkal'dan üzücü haber-İbrahim Erkal'ın doktorlarından açıklama
​İbrahim Erkal'dan üzücü haber-İbrahim Erkal'ın doktorlarından açıklama

İbrahim Erkal hayatını kaybetti. Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen şarkıcı İbrahim Erkal, hayatını kaybetti.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beyin ölümü gerçekleşen Erkal'ın saat 22.10'da kalbinin de durduğunu belirterek, vefat ettiğini söyledi.

Sağlam, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz." dedi.

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın, tıbbi destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları sürdürülüyordu.

BAKAN AKDAĞ'IN ÖNCEKİ GÜN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR

Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın 2 gün önce beyin ölümünün gerçekleştiği açıklanmıştı. Ailenin yaşam destek ünitesinin devre dışı bırakılmasını istemediği, bu nedenle tıbbi desteğin devam ettiği öğrenildi. Aileyi ziyaret eden Bakan Akdağ ise "İbrahim Kardeşim, benim hemşerim, Erzurumlu. Uzun zamandır tanıştığımız, görüştüğümüz bir kardeşimiz, değerli bir sanatçımız. Biliyorsunuz hastane yönetimi, uzmanların oluşturduğu raporlar beyin ölümü olduğunu açıkladılar. Beyin ölümünün geri dönüşü yok. Ailenin de isteğiyle tıbbi destek devam ettiriliyor. Bu şekilde bekliyoruz biz de" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, yaşam destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları devam ettirilen şarkıcı İbrahim Erkal'ın ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Akdağ, "İbrahim Kardeşim, benim hemşerim, Erzurumlu. Uzun zamandır tanıştığımız, görüştüğümüz bir kardeşimiz, değerli bir sanatçımız. Ben kendisini ve aileyi ziyarete geldim. Başından beri meseleyi takip ediyorum. İlk yattığı hastaneden bu tarafa naklediği andan itibaren. Biliyorsunuz hastane yönetimi, uzmanların oluşturduğu raporlar beyin ölümü olduğunu açıkladılar. Beyin ölümünün geri dönüşü yok. Ailenin de isteğiyle tıbbi destek devam ettiriliyor. Bu şekilde bekliyoruz biz de" dedi.

#İbrahim Ekal
#Vefat
#Hayatını kaybetti
#Son dakika
#Sanatçı
#Doktor açıklaması
7 yıl önce