|

Fenerbahçe'ye İranlı bir oyuncu daha: Alireza Jahanbakhsh

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, gözlerini kanat oyuncularına çevirdi. Sarı-lacivertli takımın gündeminde ise İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton'da forma giyen İranlı oyuncu Alireza Jahanbakhsh bulunuyor. Fenerbahçe daha önce de yine İranlı oyuncu olan Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna katmıştı. Peki Alireza Jahanbakhsh kimdir? Alireza Jahanbakhsh kaç yaşında? Alireza Jahanbakhsh nereli? Alireza Jahanbakhsh'in bonservisi ne kadar? Fenerbahçe transfer haberleri ve Alireza Jahanbakhsh hakkında çıkan haberleri Yeni Şafak Spor'da bulabilirsiniz.

10:06 - 1/08/2020 Cumartesi
Güncelleme: 10:28 - 1/08/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Alireza Jahanbakhsh bu sezon 2 gol kaydetti.
Alireza Jahanbakhsh bu sezon 2 gol kaydetti.

Gelecek sezon için kadrosunu kuvvetlendirmek isteyen Fenerbahçe, İranlı oyuncu Alireza Jahanbakhsh'i gündemine aldı.

Sqenf Foot'un haberine göre sarı-lacivertliler, Brighton forması giyen Alireza Jahanbakhsh'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. 26 yaşındaki oyuncunun da Brighton'da forma giydiği süreden memnun olmamasının transferde avantaj oluşturabileceği düşünülse de İngilizler onu kiralık olarak göndermeye pek sıcak bakmıyor.


19 milyon euroya transfer edilmişti

Brighton'ın 2018'de AZ Alkmaar'dan 19 milyon euroya transfer bedeliyle kadrosuna kattığı Jahanbakhsh, bu sezon takımıyla birlikte toplamda sadece 12 maça çıkabilirken 2 gol kaydetti.

Fenerbahçe geçen
sezon İranlı oyuncu Allahyar Sayyadmanesh'i de transfer etmişti

Fenerbahçe geride bıraktığımız sezonun başında Esteghlal'den 753 bin euro karşılığında Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna katmıştı. 19 yaşındaki forvet Fenerbahçe'de şans bulamamış ve İstanbulspor'a kiralanmıştı.

Alireza'nın Chelsea'ye attığı muhteşem röveşata golü;

Alireza Jahanbakhsh kimdir, kaç yaşında ve nereli?

  • Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Alireza Jahanbakhsh, 11 Ağustos 1993 yılında İran'da doğdu. Sağ kanat olarak görev yapan oyuncu 2015 yılında NEC Nijmegen'den 1.8 milyon euro karşılığında AZ Alkmaar'a transfer oldu. Genç oyuncu 3 yıl sonra da 19 milyon euro karşılığında İngiltere ekibi Brighton'un yolunu tuttu.

#Fenerbahçe
#Alireza Jahanbakhsh
#kimdir
#kaç yaşında
#nereli
#transfer haberleri
4 yıl önce